O vila pentru familia extinsa

0

E minunat sa fii aproape de parinti, de bunici, de frati si de surori, mai ales daca in familia extinsa este armonie deplina! Exista comunitati rurale organizate in acest fel: fie ca stau in aceeasi curte in mai multe imobile, fie ca impart aceeasi vila, fiecare familie locuind pe un palier sau fie ca se stabilesc pe aceeasi ulita sau strada a satului.

Nici nu va imaginati cat de mult se pot ajuta intre ei, daca reusesc sa se aseze atat de aproape! Ei se ajuta atat la reparatiile casei, cat si la impartirea echitabila a cheltuielilor de intretinere, dar si cand sunt momente de bucurie (nunta, botez, petreceri), dar si de tristete (imbolnavirea grava a unei persoane dragi).

Chiar si in marile orase acest vis poate fi implinit cu ajutorul anunturilor actualizate vile de vanzare in Bucuresti.

Iti poti aduce parintii aproape, iar beneficii vor fi de ambele parti: tu vei avea o pereche de educatori de nadejde pentru cei mici, ei vor fi aproape de copii si vor primi ajutorul de care au nevoie la batranete.

Realkom.ro va ajuta sa va aduceti fratii si parintii sa locuiasca alaturi de voi, fiindca tine evidenta corecta a celor mai bune vile de vanzare din Bucuresti.

In functie de locul tau de munca si de felul de a fi poti alege o zona centrala, rezidentiala sau periferica, aproape de lacuri si de paduri, ca parintii pe care ii aduci de la tara sa nu fie complet rupti de mediul lor de viata.

Mai multi cumparatori ai unei vile inruditi inseamna: impartirea pretului casei la numarul acestora, deci sanse crescute sa locuiesti la curte, sa iti amenajezi un miniparc sau o gradina cu flori in care sa iei masa alaturi de cei dragi. Ce se mai poate face? Iarna faci impreuna cu cei mici un om de zapada, impodobesti un brad in curte si iti decorezi vila cu luminite. In plus, copiii tai au sansa sa isi colinde bunicii, iar de sarbatori intindeti o masa mare si va bucurati impreuna.

Agentia imobiliara prezentata mai sus sterge anunturile in clipa in care o vila si un apartament s-au vandut ca doritorul sa nu isi faca sperante desarte. In cazul in care doriti sa petreceti sarbatorile de iarna in vila proprietate personala cumparata cu cei dragi, puteti alege:

-vila din Otopeni care costa aproape 200 000 de euro fiind structurata pe trei nivele: parter, etaj si mansarda. Se stie ce romantic este sa stai la mansard si sa privesti cum ploua sau cum ninge si sa auzi si dansul stropilor de ploaie in bratele vantului. Aceasta este o locuinta care ofera conditii similare celor dintr-un hotel de patru stele.

-vila din Corbeanca, in cazul in care doresti mai multa liniste. Ea costa 179 000 de euro

-vila din Unirii cu pretul de 882 000 de euro.

Vile de vanzare mai sunt si in Berceni, Voluntari, Saftica, Universitate.

Hai, grabiti-va sa prindeti oferta care corespunde in totalitate dorintelor voastre si cumparati-o, pana nu dispare anuntul de pe site-ul acestei agentii imobiliare serioase!

O vila poate insemna si deschiderea unei afaceri la parterul acesteia si asigurarea unei locuinte la etaj.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.