O colectie de interese, experimente si descoperiri, in ianuarie la Art Machine

0

„Seria de lucrari „Prabusitor”, pregatita pentru Art Machine #41, este inspirata, printre altele, de versurile melodiei “Chip” a formatiei Coma, mai precis de versul “Da-ne curaj sa cadem din nou”.

Pana pe 26 ianuarie, la Art Machine, automatul de tip vending machine initiat de gruparea artistica Pastila Roz si amplasat in Bucuresti, in Carturesti Parklake, aduce „Prabusitor”, o noua colectie de 100 de lucrari originale, in editie limitata. Lucrarile sunt realizate de Daniel Loagar, co-fondatorul galeriei neconventionale Celula de Arta, al atelierului Wood Be Nice si al proiectului de creatie artistica NeoNlitic.

 

Mereu am fost atras de latura experimentalista a creatiei artistice, de seria de incercari si esecuri care precede o descoperire personala, timp in care mi-am creat o lume a mea, pe care am numit-o folosind un necuvant, „Prabusitor”. Desenele aflate in Art Machine reprezinta o colectie a intereselor, experimentelor si descoperirilor mele de-a lungul unei lungi perioade de timp.

Va invit sa explorati peisajul unic si locuitorii acestei lumi si sa descoperiti frumusetea si puterea care pot fi gasite in toate aceste suisuri si coborasuri. Aceste desene sunt adesea mici, nu mai mari de cativa centimetri, si sunt realizatea intr-o gama larga de stiluri si tehnici artistice. Unele dintre desene sunt inspirate din miscarea Dada, cu utilizarea lor dezinvolta a culorii si a formei. Altele sunt exercitii de textura, folosind o varietate de medii pentru a crea interes vizual. Altele sunt legate de scriere, folosind textul si limbajul ca parte integranta a operei de arta.“, povesteste Daniel Loagar.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.