Noul Megane Coupe-Cabriolet

0

Producatorul auto Renault a dat publicitatii primele imagini oficiale cu noul Mégane Coupé-Cabriolet. Modelul va fi prezentat la Salonul de la Geneva, in perioada 4-14 martie.

Noul Mégane Coupé-Cabriolet este dotat cu un plafon rigid din sticla (cu o suprafata de 0.47 metri patrati), care poate fi decapotat in 21 de secunde, printr-o simpla comanda.

Masina dispune de sapte grupuri motopropulsoare pe benzina si Diesel. Gama pe benzina curprinde motorul 1.6 16v 110 CP cu o cutie de viteze manuala in sase trepte, motorul TCe 130 CP (Turbo Control Efficiency), cu o cutie de viteze manuala in sase trepte sau motorul 2.0 16v 140 CP cu o noua transmisie variabila in mod continuu. Gama Diesel ofera motorul dCi 110 cu transmisie automata cu ambreiaj dublu EDC – Efficient Dual Clutch – si o cutie de viteze manuala in sase trepte. La oferta mai sunt variantele: dCi 130 si dCi 160 cu o cutie de viteze manuala in sase trepte.

Incepand cu luna martie, noul Mégane Coupé-Cabriolet va putea fi admirat si in magazinul parizian de prezentare, de pe Champs-Elysées.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.