Modul în care banii îți influențează obținerea independenței financiare

0

Gândește-te la bani ca la o modalitate de a ajunge acolo unde îți dorești, ca la o modalitate de eliberare de orice griji și ca la o formă de atingere a obiectivelor pe care ți le-ai propus în diverse etape ale vieții. Banii îți oferă atât confort fizic, cât și confort mental și te ajută să depășești cu mai multă ușurință anumite etape ale vieții. Astăzi poți obține împrumuturi rapide de la 18 ani (pikavippi 18v), ceea ce înseamnă că banii reușesc să ajungă la toată lumea, dar nu toți se pot bucura de bani așa cum trebuie și la adevărată lor valoare. Numai cei care reușesc să atingă pragul superior al eficienței descoperă independența financiară, iar din acel moment li se vor deschide vaste perspective. Până la urmă, privește banii ca pe o formă de a obține ceea ce ți se cuvine, pentru că, fericirea este ceva la îndemâna fiecăruia dintre noi, iar tot ceea ce trebuie să facem este să ne asumăm acest lucru.

Banii “simt” când sunt apreciați și ne influențează viața în funcție de acest aspect, așa că, atunci când îi primești (ca urmare a unei activități sau ca recompensă a muncii prestate) privește-i ca pe modalitate care-ți oferă acces la o multitudine de oportunități. Dacă vei lua banii și îi vei “arunca” prin buzunare sau îi vei ține mototoliți, aceștia se vor “simți” neapreciați, iar tu nu îi vei aprecia la justa lor valoare. Mulți dintre noi primesc banii ca o recompensare a serviciilor pe care le realizează, ca urmare a muncii prestate, privind acest lucru ca pe o obligativitate din partea angajatorului. De aceea banii ajung în buzunare într-o formă care îi face să se simtă “nedoriți”; poate că ți se pare puțin ciudat să citești acest lucru, mai ales că banii sunt niște simple hârtii tipărite, cu o anumită valoare înscrisă pe ele, nu?

În realitate, banii reprezintă o deschidere către viitor, către noi perspective și oportunități; de aceea a apărut portofelul online (online-lompakko), care-ți permite să trimiți și să primești bani de oriunde, oferindu-le acestora posibilitatea de a-ți servi cât mai bine. Pentru că, până la urmă, banul nu este decât o modalitate care-ți servește la obținerea independenței financiare. Dacă vei primi banii ca pe o formă de apreciere a profesionalismului de care dai dovadă la locul de muncă, îi vei depozita întinși sau îi vei investi pentru a obține mai mulți, cu siguranță că o să ai parte de aprecierea acestora. Ca să ajungi la independența financiară trebuie să-ți propui să te deschizi total către tot ceea ce înseamnă oportunitate de câștig în formă asumată (iar nu pentru a obține cu orice preț acel câștig).

Banii vin la cei care nu se tem de modul în care le vor influență viața și care știu deja cum vor întrebuința acel surplus financiar. Până la urmă, banii nu sunt stăpânul tău și nici nu trebuie să fie, ci trebuie să fie un servitor docil, care va face exact ceea ce îi spui tu să facă, așadar, o să îți servească pentru a face bine. Pentru că, în final, independența financiară nu înseamnă doar stare de bine pentru tine, ci și pentru cei din jurul tău!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.