Miss Dior – laitmotivul care aduce prestigiu casei Dior

0

Creat pentru o femeie eleganta, un spirit tanar in dragoste si o personalitate exuberanta, parfumul Miss Dior este o sursa de inspiratie pentru acelea dintre dumneavoastra care  viseaza la sentimentul etern al dragostei, la vibratiile jucause si revigorante ale naturii, dar si la starea persistenta de beatitudine si liniste sufleteasca. Miss Dior este un parfum ce intruchipeaza femeia care cauta sa isi descopere eul intrinsec, femeia care se lasa deopotriva ghidata de emotii si ratiune, dar si femeia boema – gata in orice moment sa isi sacrifice propriile idealuri pentru a atinge sentimentul de dragoste absoluta, neconditionata si pura.

 

Un cifru ametitor, care se dezvolta pas cu pas pe pielea purtatoarei, Miss Dior aluneca dinspre farmecul atipic al preludiului de citrice catre un camp inflorit, eleganta sa nobila fiind asternuta cu ajutorul nuantelor olfactive suave de patchouli. Memoria sa se incheie prin intermediul unui voal de mosc,  atragator si misterios totodata. In ringul accentelor de top isi fac aparitia mandarinele italiene, mijlocul fiind atribuit iasomiei albe. Mirosul de patchouli indonezian este acela care marcheaza estomparea unuia dintre cele mai celebre parfumuri Christian Dior, unul ce a castigat de-a lungul timpului aprecierea tuturor reprezentantelor publicului feminin.

 

In anul 1947 Christian Dior a creat primul sau parfum, denumit emblematic Miss Dior. Acelea dintre dumneavoastra care se intreaba carui eveniment sau persoana se datoreaza numele deja celebru al acestei esente isi vor gasi raspunsul in sora designer-ului, numita Catherine. Desi viata acesteia nu a fost niciodata presarata doar cu evenimente pozitive, ea experimentand zilele dezolante ale razboiului, ea a ales sa isi continue in acelasi ritm tineretea, optand intotdeauna pentru o atitudine pozitiva, optimista si radianta. In plus, Catherine era cunoscuta pentru modul in care reusea sa ii binedispuna pe ceilalti, fiind o fire plina de viata si de dorinta. Asadar, vorbim despre o paradigma de energie si de lumina, despre o eroina aventuroasa, a carei inima era guvernata de pasiune.

 

Anton Corbjin este fotograful care a realizat ultima campanie de marketing a popularului parfum Miss Dior, acesta impresionand prin personalitatea sa avangardista, dar si prin latura sa de" vizionar absolut". Avand in vedere faptul ca se dorea o noua imagine pentru esenta Dior, o viziune proaspata a fost imediat strategia castigatoare, in scena facandu-si loc cu timiditate acest fotograf impatimit. Asadar, optiunea artistica a directorului "New Ave" a adus parfumul Miss Dior intr-o noua era, oferindu-i un inceput racoritor, plin de romante florale.

 

Natalie Portman intruchipeaza figura feminina a actualei versiuni de Miss Dior, ea fiind radianta in fata aparatului de fotografiat. Cu o expresie plina de indoieli, Natalie Portman te va cuceri iremediabil, oferindu-ti intotdeauna senzatia ca nu ai descoperit in totalitate misterul acestui parfum exemplar. Un nou prag de senzualitate si de gingasie a fost stabilit prin intermediul prezentei sale atemporale, actrita castigatoare de Oscar fiind o profesionista in momentul in care vine vorba de intrarea in pielea personajelor.

 

Cantecul "Piece of my heart" interpretat de cantareata Janis Joplin reprezinta imnul acestei esente eterne, acesta fiind emblematic pentru femeile de toate varstele. Melodia "Piece of my heart" este un indemn romantic pasional, un cantec de dragoste care se potriveste femeii independente, moderne, care alege sa rescrie regulile societati pentru a-si desena propriul destin.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.