Minerale si fosile

0

Muzeul National de Geologie organizeaza in perioada 16-19 octombrie 2008, expozitia cu vanzare de podoabe, cristale, fosile si geme ”Minerale si fosile”.
Peste 20 de expozanti din intreaga tara vor pune la dispozitia publicului pasionat  podoabe din pietre semipretioase si  pretioase, esantioane de cristale, roci si fosile, toate apartinand colectionarilor Asociatiei Mineralogilor, Paleontologilor si Gemologilor Amatori din Romania.     


Vizitatorii vor avea ocazia sa admire si sa achizitioneze piese unicat de o deosebita frumusete si valoare stiintifica, reprezentative pentru regiunile miniere romanesti precum: Baia Mare, Brad, Rosia Montana, Ocna de Fier sau  pentru cele mai indepartate colturi ale lumii: Brazilia, Chile, Afganistan, SUA, Canada, India, Australia.


Scopul expozitiei este unul socio – cultural – educativ, urmarindu-se  atat reunirea unor oameni de stiinta cat  si a colectionarilor pasionati de geologie, din toata tara, in vederea perpetuarii acestei stiinte, latura educativa adresandu-se publicului larg care, cu aceasta ocazie, va avea acces la cunoasterea unei parti din resursele geologice ale subsolului romanesc si nu numai.        


Expozitia este deschisa zilnic, in perioada 16-19 octombrie 2008, in intervalul orar 10.00-18.00. Pretul de acces este de 6 lei/adult si 3 lei/redus.


Locatie: Muzeul National de Geologie

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.