Masters Of Jazz – Al Jarreau

0

Festivalul Bucharest Masters Of Jazz va incepe pe data de 23 octombrie, cand marele interpret de muzica jazz Al Jarreau va sustine un concert/recital de exceptie la Sala Palatului, incepand cu orele 19.00.
Stilul vocal unic al lui Al Jarreau constituie una dintre cele mai pretioase comorii ale culturii muzicale internationale. Inovatiile sale din domeniul muzical l-au transformat intr-unul dintre cei mai apreciati artisti ai timpurilor noastre. Este dealtfel posesorul a cinci premii Grammy!


Nu este deloc surprinzator faptul ca si-a perfectionat tehnica ridicand-o la rangul de arta. Canta de la varsta de patru ani, alaturi de fratii sai, el aparand intr-o serie de evenimente locale din orasul sau natal, Milwaukee – Wisconsin. Insa muzica nu a constituit o componenta majora a vietii sale dintotdeauna. A fost un student stralucit si a excelat intr-o multime de sporturi in liceu si mai tarziu in facultate.


Al Jarreau este de asemenea si posesorul unei stele in ”Hollywood Walk of Fame” datorita premilor primite de-a lungul carierei, ceea ce i-a intarit statutul castigat: unul dintre cei mai buni cantareti ai generatiei sale.
Dupa ce festivalul Bucharest Masters Of Jazz va fi deschis de Al Jarreau, alte legende ale muzicii jazz internationale vor sustine concerte incendiare la Bucuresti, dupa cum urmeaza:


24 octombrie – Monty ALexander Trio/Count Basie Orchestra directed by Bill Hughes – Sala Palatului, orele 19.00


25 octombrie – Erik Truffaz Quintet/Dianne Reeves – Sala Palatului – cu incepere de la orele 19.00


26 octombrie – Five Peace Band – Chick Corea, John McLaughlin, Christian McBride, Vinnie Collaiuta, Kenny Garrett – Sala Palatului – cu incepere de la orele 19.00


27 Noiembrie – Nigel Kennedy Quintet – Sala Palatului, cu incepere de la orele 19.00.


Data/Ora: 19:00
Locatie: Sala Palatului

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.