Masajul oriental inseamna erotism si senzualitate

0

Prin masaj, prin atingerea senzuala a corpului, se realizeaza acea legatura puternica dintre cel care practica masajul si cel care este masat, o legatura sincera, intensa, bazata pe trezirea simturilor prin miscari fine. In Extremul Orient, tehnicile de masaj erotic sunt considerate o forma de comunicare intima si deschidere catre partener.

“Modul in care facem dragoste reprezinta modul in care ne traim calea”. (Saida) O viata sexuala implinita atrage dupa sine bucuria si incantarea. Pentru a descoperi secretele care pot remedia problemele din dormitor si pot amplifica trairile intime, trebuie sa mergem cu mii de ani in urma, atunci cand sexualitatea era privita de orientali ca o sursa de energie care ar trebui sa fie rafinata si transformata intr-un echilibru perfect. Descoperita si amplificata prin atingere, energia sexuala sta la baza placerii.
Practicate de-a lungul a mii de ani, masajele orientale au ca scop suprem indepartarea energiilor negative si restabilirea echilibrului pierdut.
De la aceste tipuri de masaj, astazi, specialistii maseori din saloanele erotice de renume, si-au creat propriile tehnici care transforma masajul intim o experienta senzoriala sublima. De la acestia sau din cartile care detaliaza explicit tehnicile de masaj erotic se pot invata modalitatile de atingere a relaxarii si placerii totale in cuplu.
Masajul erotic se bazeaza pe miscari imprumutate din mai multe tipuri de masaj. Combinand intr-un mod ingenios miscarile de presopunctura traditionale chineze, teoriile taoiste despre dragostea vindecatoare, experientele tantrice care consolideaza iubirea si increderea si tinand cont de harta zonelor cu sensibilitate sporita pe care ne-o face cunoscuta reflexoterapia, masajul erotic devine o tehnica destul de complexa, dar sigura care poate aduce placeri prelungite.
Pe parcursul masajului erotic, fiecare parte a corpului este esentiala. Placerea este resimtita in intreg corpul prin atingerea cu atentie a tuturor zonelor. S-ar putea crede ca doar prin masajul zonei intime se obtin experiente de o senzualitate aparte, insa exista si alte parti ale corpului cu sensibilitate sporita. In timpul cunoasterii intime prin atingere, nu trebuie sa fie ocolit degetul mare de la picior despre care se spune ca este responsabil cu trairile emotionale deosebite, lobul urechii sau gatul, spatele sau fesele.
Explorarea corpului in intimitate prin miscari fine de alunecare si stimularea tactila duc la o amplificare a starilor de placere. Toate energiile negative sunt indepartate si persoana careia i se daruieste masajul devine vulnerabila si gata sa se abandoneze in relaxare. Cu cat masajul este realizat mai bine, cu atat starea de fericire se mentine mai mult si are efecte vizibile in viata sexuala. Desi practicat intr-un mediul specializat, masajul oriental erotic nu incurajeaza finalizarea prin act sexual, acesta contribuie la prelungirea lui. Performantele sexuale cresc prin tehnicile de masaj erotic repetate si contribuie la sanatatea fizica si psihica.
Pentru cupluri, masajul erotic este o cale de a comunica in dormitor dincolo de sexualitate, de a cunoastere si a explora intimitatea, de a savura placerea la nivel fizic si spiritual. Energia sexuala este transformata prin masaj intr-un erotism aparte, mult mai rafinat decat cel din timpul actului sexual, al carui rezultat este o stare de bine care dureaza.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.