Madrigal scris pentru asparagus

0

Sambata seara e greu, daca nu imposibil, sa gasesti un loc elegant si linistit. Toate alveolele bucurestiului respira greu, inundate de viermuiala tineretului in rut. Ca mai sunt si imbecili trecuti si de a doua tinerete care-si tarasc unghiile lacuite prin cluburi, baruri si cafenele, asta deja e dreptul lor, Pacat ca strica aspectul in jur, dar asta tine de educatie. Vorba lui Puric "noi trebuie sa ne refugiem in cultura ca-n munti, ca altfel ne calca mitocanii cu Bentley-urile".
La Inter lucrurile incepeau sa se linisteasca. In lobby se auzea un pian discret. Barul era aproape gol, locul respira tihna, asa ca am uitat Bucurestiul de-afara in 3 secunde.
Madrigal Steak House este in linia hotelului, clasic si elegant, scaune foarte comode, capitonate cu piele, mocheta groasa incat nu ti se auzeau pasii, iar in mijloc un pian pe care trona un bonsai superb inconjurat de lumanari.
Servirea a fost ireproshabila
: amabila, rapida, nesacaitoare, profesionista. O nota mare pentru rashnitzele de piper si sare care tronau pe masa"default".
M-am hotarat sa merg pe un meniu de asparagus. Am luat o salata de asparagus cu creveti sote si un shalau in crusta de masline pe pat de asparagus si garnitura de orez cu rosii.
Salata a fost foarte buna, dar shalaul… a fost impresionant. Felul principal l-am dat gata pe un Take five al lui Brubeck executat excelent de catre pianistul de sub bonsai, iar desertul, un mousse de asparagus cu … fructe si gem de rosii, si-a dat obstescul sfarsit pe Summertime… Viata asta uneori chiar merita a fi traita!

Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.