Leasing auto Germania pentru masini de lux

0

Partenerii de afaceri seriosi inspira multa incredere. Un contract semnat cu o banca sau o firma din Germania ofera certitudinea ca termenii contractuali nu vor fi schimbati in mod abuziv in timpul derularii sale.

Omul isi face din start anumite calcule si daca isi da seama ca nu poate face fata cheltuielilor, atunci renunta la creditul respectiv.

Romanii apeleaza din ce in ce mai mult la leasing auto Germania pentru cumpararea unor masini de lux la mana a doua, la care nu ar avea acces, daca ar trebui sa dea toti banii pe bunul respectiv.

Masinile respective pot fi luate direct pe firma clientului, iar marele castig consta in eliminarea TVA.

Orice economie este bine venita, cand se doreste achizitia unui bun atat de valoros.

Familiile care nu au inca o masina trebuie sa se gandeasca serios sa isi cumpere una.

Un autoturism inseamna sanatate, mai mult timp liber, rezolvarea ultrarapida a unor urgente, iar investitia se impune sa fie facuta.

Calatorind cu metroul, atat parintii cat si copiii se pot imbolnavi, fiindca virusul nu iarta pe nimeni. Multe boli contagioase se pot lua din autobuzele supraaglomerate si din tramvaie.

In anumite zile, cei care asteapta in statii se pot imbolnavi si de nervi, deoarece intarzierile sunt nepermis de mari.

Cand ninge mult sau este furtuna in oras, intarzierile ajung la 2-3 ore. Oamenii ingheata in statii, obosesc stand in picioare, pentru ca bancile din statii au locuri putine si in plus sunt foarte murdare.

Lipseste un aliment de baza din bucatarie? Posesorul permisului de conducere urca la volan si il aduce de la piata sau de la primul magazin.

O alta urgenta o reprezinta febra copilului si reteta trimisa prin adresa de e-mail de pediatru. Medicamentele trebuie cumparate neintarziat de la farmacie ca tratamentul sa inceapa si copilul sa se faca sanatos.

La o suma mai mare si TVA-ul va fi mai mare, de aceea creditul extern inseamna economii care conteaza.

Creditul extern este special nu numai pentru ca este in euro si este scutit de plata TVA, ci pentru ca proprietarul masinii este clientul si nu furnizorul creditului.

Cumparatorul masinii este in acest mod si respectat, dar si responsabilizat. Creditul extern inseamna si asigurari la preturi mult mai mici.

Masina adusa din Germania nu seamana nici pe departe cu una cumparata de la targul de masini, fiindca:

  1. Este o masina de lux, cu dotari moderne care fac calatoria fascinanta si cu sisteme inteligente de navigare, de climatizare si de avertizare.

  2. Specialisti foarte bine pregatiti o verifica atent. Cumparatorul va sti exact ce numar de kilometri are la bord, cati proprietari a avut, daca a fost implicata in vreun accident sau nu.

Este bine ca istoricul exact al masinii sa fie stiut de catre potentialul cumparator.

  1. Caroseria, motorul, sistemele de franare si de semnalizare sunt bine puse la punct.

  2. Pe site-ul firmei care faciliteaza aducerea lor in tara dupa verificari atente sunt peste 150 de marci de masini germane menite sa satisfaca exigente variate, dar si sa corespunda posibilitatilor financiare diverse. Aici intra in discutie creditul extern sau leasingul.

Firma se pliaza asa de mult pe nevoile si dorintele consumatorului, incat ii ofera posibilitatea de a solicita o masina pe comanda, in cazul in care ceea ce isi doreste nu se regaseste in stoc.

Si leasingul este personalizat pentru ca clientul sa aleaga perioada de achitare a creditului in functie de potentialul sau economic.

Un an inseamna achitarea rapida a masinii si costuri mai mari, prin urmare, veniturile celui care solicita o perioada asa de scurta sunt mai mari.

Dar sunt romani cu salarii medii sau mici si nici ei nu sunt exclusi din categoria celor care pot cumpara o masina de lux second-hand, adusa din Germania. Persoana interesata sa ia in leasing o masina poate muta cursorul de la 12 luni, la 24 de luni, apoi la 36 de luni, pana la 60 de luni, sa afle exact valoarea ratei lunare a creditului.

De la infiintare, pana in prezent, firma prezentata mai sus a ajutat mii de romani sa isi cumpere masini de lux la mana a doua, aduse din Germania.

Aceste autoturisme sigure si confortabile reprezinta un castig pentru romani si ele nu sunt implicate in accidente fiind sigure 100%.

Rata accidentelor scade in momentul in care numarul masinilor de calitate premium creste. Imbolnavirile scad gratie confortului sporit de care beneficiaza cei care calatoresc cu o asemenea masina.

Masinile aduse din Germania nu polueaza mediul, emisiile de noxe fiind la limita inferioara.

Firma Auto-leasing.ro ofera multe avantaje celor care cumpara masini de lux aduse special pentru ei din Germania.

Aceasta firma conduce in topul furnizorilor de autoturisme de incredere, de aceea serviciile ei sunt din ce in ce mai solicitate.

O masina asigura mobilitatea in aceste vremuri marcate de pandemie, fie ca este vorba de un drum la piata, fie ca familia decide sa puna la punct gradina de la tara si in acest fel sa aiba o sursa sigura de aprovizionare.

Creditul extern fara TVA are o valoare constanta, care nu se modifica in timp si acest aspect ofera clientului sentimentul de siguranta, mai ales ca el este proprietarul masinii si nu firma de leasing.

Cu o masina ingrijorarile contactarii unei boli nefericite dispar, calatoritul in picioare in mijloacele de transport in comun este inlocuit cu mersul pe scaune moi si incalzite electric sau ventilate electric, in functie de anotimp.

Cu o masina, cel care o conduce alege ruta si decide cand anume sa opreasca si cat timp sa stationeze.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.