La ce aspecte trebuie să fie atenți bucureștenii atunci când aleg un apartament nou?

0

Tot mai mulți bucureșteni aleg să se mute în apartamente noi, din cadrul complexelor rezidențiale recent construite. Aceasta este o decizie importantă, care nu trebuie luată în grabă.

Este recomandat tuturor bucureștenilor care doresc să se mute să vizualizeze foarte multe apartamente. Aspecte esențiale în această călătorie de a găsi acel loc care să fie și cămin, nu doar casă, sunt alegerea unei agenții imobiliare care să gestioneze cum trebuie această cautare, dar și a unei echipe de profesioniști care să asigure viitorilor locuitori ai casei condițiile optime pentru ca ei sa se mute, precum instalarea de prize, de parchet și alte finisaje.

Importanța alegerii unei agenții imobiliare competente

Chiar dacă știi cum sa fii foarte atent la toate aspectele care vizează analiza unui apartament nou înainte de a te muta în el, trebuie să ai in vedere faptul că o agenție imobiliară competentă îți poate ușura mult munca. De asemenea, un agent imobiliar îți poate oferi multe sfaturi.

În București există foarte multe agenții imobiliare. Important este ca tu să te îndrepți către o agentie imobiliara cunoscuta, ce oferă clienților ocazia de a își găsi casa visurilor.

Grijile care vin la pachet cu un apartament nou

În primul rând, atunci când te muți într-un apartament nou, trebuie să verifici dacă proprietatea ta se află în apropierea facilitățilorde care ai nevoie cel mai mult, de exemplu magazine, transport public, parcuri,spitale, școli, locuri de muncă, sală de gimnastică etc.

Când alegi să traiești într-un apartament nou din București, trebuie să iei in considerare și ideea de a cerceta dacă acesta se află în apropiere de anumite cluburi, cafenele sau alte locații cu muzică live. În principiu, fiecare persoană își dorește o viață socială activă, iar poziția apartamentului trebuie să ofere acces rapid la cât mai multe zone de divertisment.

Și, mai ales, trebuie să îți pui intrebarea: va fi zgomotos la orele de vârf în zona în care este amplasat apartamentul nou? Va afecta zgomotul stilul tău de viață?

Este foarte important să analizezi facilitățile care pot fi înlocuite în acest apartament nou sau care trebuie adaptate înainte ca tu să te muți. Se recomandă chiar sa obții un raport furnizat de către arhitect asupra clădirii înainte de a te decide să o cumperi.

Care sunt taxele de intreținere? Mulți oameni nu se gândesc la acest aspect atunci când investesc într-un apartament nou în București. Acestea vor acoperi, în general, taxa municipală, impozitul de proprietate, taxa de evaluare, taxele de apă, comisioanele comune de electricitate, taxele pentru ascensoare și pentru oamenii de la securitate. Uneori, taxele de parcare pot fi separate.

Parchetul, un aspect esențial atunci când te muți într-un apartament nou

Deși la prima vedere poate părea un aspect normal, parchetul este extrem de important în casa în care stai. Practic, reprezintă fundația apartamentul nou în care te muți. Sigur vei dori să calci pe un parchet stratificat solid, rezistent, dar în același timp modern și cu un aspect ingenios, poate chiar futurist, în funcție de gusturile tale.

În prezent, poți alege din numeroase tipuri de parchet, cele mai în vogă fiind modelele de parchet triplustratificat și dublu stratificat. Poți alege dintr-o o gamă vastă de plăci de parchet dublu și triplustratificat. Numeroasele colecții existente pot satisfice gusturile mai multor clienți.

Sunt multe aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când te muți într-un apartament nou în București, însă acest proces constituie una dintre cele mai frumoase experiențe ale vieții tale.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.