Jucatorii de Airsoft descriu cele mai interesante parti ale acestui joc

0

Pasionatii de Airsoft prezinta care sunt cele mai interesante parti ale jocului si motivul pentru care aleg sa practice acest sport.

Te poti juca ori de cate ori vrei

Munitia Airsoft este ieftina si usor de inlocuit, iar armele sunt usor de mentinut in stare buna cu diverse articole special concepute in acest sens. Gloantele trase sunt, de asemenea, curate si nu lasa murdarie la punctul de impact, dar vor strica si rupe materialele moi. Un dezavantaj al sportului Paintball sunt daunele pe care le pot face bilele de paintball jucatorilor. Sportul este adesea asociat cu zone de marimea unei monede care apar ca vanatai circulare pe piele. Uneori, atunci cand proiectilul loveste de aproape, pot sa apara si sangerari.

In Airsoft, bb-urile trase sunt mai precise, dar nu au aceeasi dimensiune si greutate mare, deci nu provoaca la fel de multe daune si contactul doare considerabil mai putin, comparativ cu Paintball. Chiar si atunci cand ai cele mai bune pistoale Airsoft, nu ai motive de ingrijorare.

Acestea fiind spuse, echipamentul de siguranta adecvat trebuie purtat intotdeauna pentru a reduce riscul de ranire. Airsoft trage proiectile solide care pot provoca daune grave capului daca nu porti articole speciale pentru protectie.

Costurile sunt eficiente

Cand vorbim despre rentabilitatea Airsoft, aceasta trebuie comparata in mod natural cu Paintball. Prima categorie principala de costuri este reprezentata de costul munitiei, deoarece jucatorii de Paintball vor cheltui mult mai multi bani in comparatie cu cei care prefera jocul de Airsoft. Diferenta este mica la inceput, dar costul creste foarte repede pentru jucatorii care continua sa joace pe o perioada lunga de timp.

In cele din urma, armele Airsoft sunt de obicei mai ieftine decat armele Paintball. In timp ce exista o multime de arme Airsoft alimentate cu gaz, majoritatea sunt alimentate de electricitate sau arcuri, care sunt ieftine si, respectiv, se realimenteaza gratuit.

Poti modifica armele

Deoarece armele Airsoft sunt atat de versatile, este foarte simplu sa le faci o serie de modificari. De asemenea, jucatorii extremi pot cumpara piese de la alte arme si isi pot construi ceva complet unic.

Pistoalele Airsoft pot fi, de asemenea, multifunctionale si pot avea un lansator de grenade sau un atasament de pusca pentru anumite situatii. Modificarile sunt foarte posibile si la pistoalele Paintball, doar ca sunt mai dificil de implementat. Exista sisteme de munitie cu autoalimentare care pot tine si trage mii de proiectile fara a fi nevoie sa fie reincarcate si chiar sisteme multi-shot care sunt utilizate in mod normal pe pusti.

Precizie si putere

Pistoalele Airsoft nu sunt restrictionate in ceea ce priveste puterea, deoarece bb-urile sunt solide si pot fi lansate cu viteze foarte mari – nu numai in ceea ce priveste FPS, ci si in ceea ce priveste rata de foc. Aceasta inseamna ca armele Airsoft pot trage cu o precizie impresionanta la distante mari.

De asemenea, acum sunt disponibile noi munitii care au o textura similara cu cea a unei mingi de golf pentru a permite un zbor si mai stabil. Aceasta este o veste excelenta pentru lunetistii Airsoft, deoarece acestia vor putea acum sa atinga tintele mai usor si la distante mai mari.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.