ILSC.ro cel mai bun furnizor de cursuri intensive engleza online adulti

0

Nevoia de cunostinte de limba engleza creste simultan cu aparitia noilor provocari ale vietii. Mai intai globalizarea a impus limba engleza ca fiind acel cod lingvistic ce face posibila comunicarea dintre oamenii care se intalnesc, dar provin din diferite regiuni ale globului.

Comercianti sau producatori din Romania au facut parteneriate cu cei din Anglia, Turcia, Grecia si au avut nevoie de o limba vorbita de toti ca sa se inteleaga.
Esti intreprinzator si doresti sa iti vinzi marfa in afara sau sa oferi serviciile tale peste hotare? Acum ai acest drept, dar trebuie sa fii apt sa comunici cu partenerii straini de afaceri.
Doresti sa pleci la munca in afara tarii pentru un salariu mai mic? Poti obtine un salariu bun in euro, daca vorbesti perfect engleza.

In prezent, chiar si profesorii sunt nevoiti sa invete limba engleza. Pandemia ne-a bulversat pe toti, dar ne provoaca in acelasi timp sa ne adaptam situatiei.
De la invatamantul clasic s-a trecut la cel hibrid sau la cel online si toate platformele afiseaza informatiile in limba engleza. Actiuni simple, cum ar fi crearea unui cont pe o paltforma impune cunostinte solide de limba engleza.
Pentru lectii interactive online, trebuia sa imi fac cont pe o alta platforma, dar nu puteam sub nicio forma sa aleg parola potrivita, fiindca explicatiile erau in engleza. Parola trebuia sa contina: un semn de puctuatie la inceput, un numar la sfarsit si sa fie alcatuita din 8 caractere.
Asa am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma inscriu la cursuri intensive engleza online adulti oferite de cel mai bun furnizor de pe piata de profil din tara, de ILSC.ro.
Pentru un profesor, cursurile de limba engleza online ofera urmatoarele avantaje:
-obtinerea unui certificat de absolvire, document important ce serveste completarii dosarului personal. Un profesor trebuie sa dovedeasca faptul ca invata pe tot parcursul vietii. In CV-ul model i se cer informatii despre competentele de comunicare in limbi straine, iar certificatul ii va permite sa treaca la un nivel superior de cunostinte.
-dobandirea abilitatii de a folosi platformele puse la dispozitie de Google pentru a realiza cursuri online. Elevii simt nevoia sa isi vada si sa isi auda profesorii, fiindca pentru ei, mentorii reprezinta modele spirituale si autoritati intelectuale. Legaturile sufletesti dintre profesori si elevi se pastreaza in continuare prin diferite strategii si tinerii au nevoie de acest lucru. De multe ori sunt adolescenti care nu au curajul sa le spuna parintilor ceea ce le spun profesorilor lor datorita increderii pe care o au in ei.
-oferirea unor modele de activitati interactive interesante si eficiente, cum sunt cele organizate de profesorii de limbi straine de la ILSC. Din pacate pandemia ne-a aruncat in vartejul invatamantului online sau hibrid, fara sa existe o pregatire prealabila, fiindca nu a mai fost timp de formare si fiecare cadru didactic a gestionat cum a putut situatia si si-a indeplinit menirea.
Aceste cursuri model ale profesorilor de la ILSC pot fi puncte de plecare in activitatea didactica a multor cadre didactice.
Nimeni nu este prea batran ca sa se inscrie la cursurile de limba engleza, pentru a sti sa isi faca un cont pe o anumita platforma, sa inteleaga tot ce ii transmite computerul, fiindca multe programe si setari sunt in limba engleza.
Cursurile online pot fi facute in orice perioada a anului, fiindca nu te obliga sa iesi din casa pe ploaie, pe ninsoare, pe ger sau vant, ci stai in biroul tau la caldura si asculti ceea ce transmite cu multa rabdare profesorul.
In timpul exercitiilor practice de comunicare, discuti cu colegii in limba engleza pe temele alese de profesor sau de catre cursanti.
In acest mod timpul pierdut ca sa ajungi la institut devine timp castigat. Imediat ce s-au incheiat cursurile, poti sa faci ordine prin casa, sa pregatesti cina sau sa lucrezi la proiectele tale.
Sunt foarte ocupata si m-am grabit sa prind cursurile de engleza online, fiindca „sunt profesor si asta imi ocupa tot timpul”…
Mereu am materiale de pregatit, teme de corectat si trebuie sa dialoghez cu elevii pe platforma achizitionata de scoala sau pe retelele de socializare.
Simt ca sistemul online ma avantajeaza, ca ma ajuta in profesia mea in acest context si in acelasi timp ma ajuta sa fac economii de resurse de orice natura.
As fi epuizata ca de la scoala sa ajung direct la institut si sa mai suport si drumul de intoarcere acasa. Este mult mai simplu sa vin de la serviciu, sa ma schimb de haine dupa ce imi fac un dus, sa mananc, apoi sa ma pregatesc de cursurile online de limba engleza, fara sa fiu stresata ca trebuie sa ma aranjez si sa plec la timp de acasa, sa nu intarzii.
Cand cursurile sunt stabilite la ore mai tarzii, am timp sa imi fac temele ( se dau teme si nu ma deranjeaza, fiindca sunt interesata sa invat) sau sa atipesc putin, sa fiu in forma.
Dragi colegi, este timpul sa va ajutati singuri, daca doriti sa nu va intreaca elevii si sa va inscrieti acum la cursurile de limba engleza online! Atmosfera de la cursuri este destinsa si de multe ori regretam cand activitatile se termina si trebuie sa iesim de pe platforma.
Sa inveti toata viata reprezinta cel mai mare castig , fiindca te mentii in forma si creierul nu este lasat sa leneveasca.
Indepliniti-va menirea si va veti simti impliniti in totalitate!
Cursurile de limba engleza va vor fi utile toata viata, nu numai pentru perioada aceasta critica din istoria umanitatii.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.