ICR la Noaptea Institutelor Culturale 2010

0

Ajunsa la cea de-a patra editie, Noaptea Institutelor Culturale 2010 propune, in acest an, din seara zilei de 25 pana in dimineata zilei de 26 iunie, in jur de 70 de evenimente in 11 locuri din Bucuresti.

Consumatorii de cultura la ceas tarziu vor avea parte de filme, expozitii (de fotografie sau instalatie video), lansari de carte, concerte (muzica traditionala, muzica clasica si de club), pantomima si teatru, recitaluri de poezie, jocuri, concursuri, teste, surprize gastronomice si bonusuri.

 

La Institutul Cultural Roman  sunt programate proiectii de filme documentare realizate in cadrul Aristoteles Workshop, doua reprezentatii ale spectacolului de pantomima Romania. Inchis pentru inventar, un concert sustinut de Romanian Piano Trio – Alexandru Tomescu, Razvan Suma si Horia Mihail – in cadrul unei noi intalniri din seria Restul e muzica…Comentand istoria muzicii clasice cu Dan Dediu si invitatii sai, o expozitie de fotografie cu si despre ICR, o lectie demonstrativa de limba romana pentru straini. Nu vor lipsi din program savorile culinare.
In vizita la Institutul Cultural Roman este anuntata Fundatia Culturala Greaca, care va oferi un concert de muzica rebetiko.

 

Pentru deplasarea intre cele 11 centre in care au loc evenimentele programate la Noaptea Institutelor Culturale 2010, participantii vor avea la dispozitie o cursa speciala RATB, care va circula in intervalul 23.00 – 04.00, precum si 100 de biciclete oferite de Asociatia Green Revolution, care vor putea fi inchiriate gratuit din Parcul Herastrau.
 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.