Hotelurile romanesti de pe litoral nu au all inclusive

0

Ofertele all inclusive in hoteluri pe litoralul romanesc sunt ca si inexistente. Doar trei hoteluri includ serviciul all inclusive in acest sezon.
In urma cu doi ani, se vorbea despre zece spatii de cazare, iar numarul acestora parea in crestere.

Cei care-si doresc o oferta all inclusive la un hotel de pe litoral, au la dispozitie hotelul Tismana din Jupiter, si hotelurile Modern si Dorna, din Mamaia, ambele aflate sub acelasi management.
Romanii sunt prea lacomi si risipesc mancarea, iar structura litoralului romanesc nu poate sustine o astfel de oferta – acestea sunt doar doua dintre argumentele care desfiinteaza aproape sistemul all inclusive in hotelurile romanesti.

Operatorii care aduc straini spun ca esecul all inclusive se datoreaza stilului romanesc de aplicare. „Anul trecut au fost hotelieri care au cumparat cele mai ieftine produse si au impus preturi foarte mari, astfel ca turistii au fost nemultumiti”.

 

Sistemul all inclusive este la mare cautare mai ales pe litoralul turcesc si cel bulgaresc. In cazul turcilor, pretul unei astfel de oferte, la hoteluri de patru si cinci stele, porneste de la 75 de euro/zi/persoana, in timp ce la bulgari acesta e de la 50 de euro/persoana/zi.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.