Harasho Francofonie

0

Gata, tatutzule, s-a intors lumea buna in Capitala, scapa cine poate!
Reincep show-urile tampite la TV, parcarile s-au umplut cu decapotabilele si suv-urile patzachinelor siliconate (ma intreb de ce nu or face astia si implanturi in creier, poate se mai cizeleaza high-life-ul), patroneii cu terase pe malurile lacurilor bubuie nopti de-a randul lansand artificii intr-o indecenta vecina cu imbecilitatea si chilotii au inceput sa rasara de deasupra blugilor rupti mai dihai ca niciodata, mirosind (chiar si ei care lucreaza in mediu toxic) ca se apropie toamna, care-i va indesa nepasatoare intre buculitze transpirate dar ascunse vederii, har Domnului! :))
Telefonia mobila si iaurtul salveaza Romania, primii incercand sa faca statistici atat de complete referitoare la ce facem in intreaga viata, incat astept cu nerabdare sa aud cate partzuri tragem in cele 25500 de zile pe care le traim in fiecare clipa, iar crema alb laptoasa exulta pe sticla TV-urilor explicand cum va ajuta doamnele sa rupa closetele in numai 14 zile! SIC! 😉
Aud de dimineata in masina ca ”Banii Nostri” scot un catalog cu 66 oameni puternici care conduc Romania. Nu stiu de ce, tare imi vine sa pun bazele unui proiect cu 666 de tarfe ale parlamentului Babilonian care, precum ”bampirii” lui Nenea Iancu, sug ce mai e de supt. Macar de-ar face-o bine sa-i trecem in regim de escort cu servicii totale (vezi mica publicitate sectiunea contacte intime).
Iar la sfarsitul lunii or sa ne gaseasca o mie de diavoli (ca sa nu zic draci) circuland prin Bucuresti. Vin Chirac & Co. si vor avea banda de rulare separata.
Bucuresti, asa sa fie, harasho francofonie!
Un Bux de-a dreptul nesimtit.


Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.