Galele Circului editia a VII-a

0

La cea de-a patra editie internationala, participarea artistilor straini este din ce in ce mai numeroasa, iar publicul este deja obisnuit cu surprize care mai de care mai spectaculoase si cu editii din ce in ce mai puternice. Astfel, Galele cu numarul VII vor avea ca principala atractie crocodilii si pitonii reticulati, cea mai mare specie din familia lor, care au o lungime si greutate apropriata de cea anacondelor.  Iar pentru amatorii de senzatii tari, putem aminiti si agresivitatea iesita din comun a acestor reptile… Cei noua crocodili care insumeazã peste 4 tone de solzi si piele pretioasa, vor fi insotiti de celebrul dresor german Karah Khavak, si aici ar trebui amintit spectatorilor ca acest gen de dresura nu a mai fost prezent in arena bucuresteana de peste 20 de ani.
Lista evolutiilor de senzatie din aceasta editie, continua cu un extraordinar numãr de salturi la bascula. De la Circul Mare din Moscova, trupa Assadullin, detinatoarea a numeroase premii internationale, va incanta publicul cu figuri acrobatice de domeniul fantasticului: triplu salt mortal, cvadruplu salt mortal, cvadruplu salt intins pe picioroange, si enumerarea ar putea merge mai departe cu denumiri si termeni tehnici ce par desprinse din filmele SF…
Din Ucraina va veni Oxana Vygornitska cu o dresura de lame si caini, Bulgaria este reprezentata de trupa Sifolini, cu periculosul numar executat pe roata mortii, iar din Rusia avem un numar de jonglerie care sfideaza orice lege elementara a fizicii. ”Profesori”-componentii trupei Shcherbakov. Sarea si piperul oricarui spectacol traditional de circ sunt clownii, deci, anul acesta va recomandam umor de cea mai buna calitate venit tocmai din Portugalia: trio Cardinali.
Data/Ora: 15:00
Locatie: Circul Globus

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.