Gala Premiilor PressTour FIJET Romania, Hotel Radisson Blu

0

In al doilea sau an de existenta, dupa ce s-a implicat profund in castigarea de catre Romania a celor trei „Mere de Aur”, ale turismului romanesc, Clubul Presei de Turism din Romania fondeaza Trofeul ”SPLENDENS”, care va fi decernat, anual, unor personalitati care s-au evidentiat in promovarea sau dezvoltarea turismului romanesc.

Cele 12 trofee oferite premiantilor se impart in doua ramuri: Presa de turism si Industria turismului.
Pentru presa de turism se diferentiaza sase categorii: Televiziune, Radio, Cotidian, Agentii de presa / Internet, Periodice / Literatura turistica, Fotografie / Film. Categoriile Industriei turistice sunt urmatoarele: Industrie hoteliera, Travel, Restauratie, Transportatori, Invatamant profesional / Balneo si Turism rural.

Acestor premii li se adauga si Premiile de Excelenta pentru o activitate indelungata si de succes a unor personalitati remarcabile din turismul romanesc sau care au sprijinit turismul romanesc.

 

Partenerul Oficial al PressTour FIJET Romania este Invitation Romania Travel.
Gala Premiilor FIJET Romania va avea loc la hotelul Radisson Blu, in sala Atlas, pe 24 martie 2010. Invitatiile nominale pentru participarea la gala vor fi emise in zilele urmatoare.

Invitati de onoare ai galei sunt Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, ambasadorii tarilor Uniunii Europene si ai altor tari cu traditie turistica, membri ai Comitetului Executiv al FIJET.
Seara de primavara va fi agrementata de muzica trupei de Jazz Irina Sarbu Band.
 

 Participarea la eveniment si cocktail pentru cei interesati: 100 euro.
Informatii si inscrieri: 0744 580011

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.