Funerarenicolas vine in ajutorul celor aflati la nevoie

0

Sunt 15 ani de cand firma www.funerarenicolas.ro lucreaza neincetat ca mortii nostri sa fie gatiti frumos si aranjati perfect sa plece in ultima si cea mai importanta calatorie.
Acesta este cea mai mare dovada de devotament: sa te ajute cineva, cand ai impresia ca universul s-a prabusit peste tine si ca se invarteste cu viteza fulgerului.

Nu este asa ca te umple de respect oamenii care nu dorm, sa faca totul in locul tau, sa te poti obisnui cu ideea mortii celui drag?
Din moment ce ei raspund apelului tau este clar ca simt la fel ca tine si cu luciditate si cu pricepere preiau asupra lor tot ceea ce ar trebui sa faci tu!
Este ora 22 si suntem in 22 noiembrie, 2019. Poate ca nu este cinstit cum procedez, dar imi vine asa sa testez promptitudinea si empatia firmelor de pompe funebre. Ii sunt recunoscatoare divinitatii ca nu mi-a luat pe nimeni drag de langa mine, dar vreau sa stiu dintre toate firmele de pompe funebre, pe care dintre ele se pot bizui oamenii in caz de necaz!
Acesta mi se pare unul dintre criteriile de departajare a firmelor de servicii funerare de calitate premium: sa raspunda la orice ora din zi si din noapte solicitantilor, sa fie pregatiti si vineri seara, cand altii isi iau liber, sa imbarbateze si sa consilieze, apoi sa trimita echipa inimoasa sa preia mortul inainte de a intra in rigiditate completa.
Testul meu incepe timid cu:„Buna seara!” Mi-ar placea sa stiu cine este de serviciu la acesta firma serioasa de pompe funebre care imi raspunde dupa 2-3 secunde:„Buna seara! Cu ce va putem fi de folos?”
Ma rusinez putin, dar consider ca este dreptul fiecarui om sa testeze ”prin acoperire” disponibilitatea unei astfel de firme, fiindca mortul trebuie preluat si pregatit cu rapiditate, ca toate sa se faca la timp.
Poate ca in acest moement, cineva care are nevoie cu adevarat de ei sta la coada si asteapta. Nu are sens sa il tin de vorba pe omul serios care se afla la post, cand altii sunt in excursii la munte sau vizioneaza un film la televizor.
”Ierati-ma, va rog, am vrut sa stiu daca sunteti online si la ora acesta. Va felicit pentru seriozitate!”
Batusem la multe usi in seara aceasta, dar era trist. Era ca la magazinele pe firma carora scrie vizibil: „Program Non-stop”, iar cand ai nevoie urgenta de o sticla cu apa sau o paine, observi ca usa este incuiata.
E dreptul omului sa testeze daca acel magazin respecta sau nu ceea ce scrie in program? Evident ca da, fiindca seriozitatea se vede de la respectarea orarului de lucru.
Nu poti sa ai mari asteptari de la cei care spun ceva si fac altceva.
Testul increderii a fost trecut de Funerarenicolas, cum a castigat fiul craiului cel mic dreptul de a pleca sa domneasca in locul unchiului sau, Imparatul Verde, nefiindu-i teama de ursul care ii iese in cale sa-l ameninte.
De fapt, deghizat in urs era chiar tatal sau. Este bine sa testeti firmele de servicii funerare, inainte de semnarea contractului cu ei si cand este vorba de organizarea complete a unei inmormantari, dar si de repatriere.
Popasul pe site-ul lor m-a determinat sa le dau nota 10 la capitolul omenie. Mai intai a avut loc discutia cu operatorul amabil si empatic, apoi informatiile complete pe care le-am citit aici.
Asa am descoperit ca:
-pentru repatrieri sunt necesare documente importante si multe, dar echipa de servicii funerare se ocupa de tot, fara ca familia sa fie obligata sa se deplaseze in tara unde a avut loc decesul
-firma prezentata de mine mai sus este foarte atenta in ceea ce priveste imbalsamarea. Injectia de conservare este de cea mai buna calitate si facuta de specialisti. Si decedatilor din tara li se aplica acelasi tratament corect.
-apartinatorii sunt informati corect despre modul in care sunt adusi decedatii in tara, sa nu aiba mari asteptari si sa fie dezamagiti. Familia stie ca repatrierea este permisa, numai daca sunt indeplinite conditiile legale, adica se face in doua sicrie, unul din zinc si altul din lemn, iar la plecarea catre Romania capacul se sigileaza. Din Spania, Franta, Anglia, Italia sau Germania, mortul nu poate fi adus descoperit si poate ca asa este bine. Decat sa vedem un chip drag schilodit de durere, mai bine sa avem certitudinea ca a fost adus acasa si sa ramanem cu imaginea placuta din timpul vietii.
-pe baza unei asigurari de viata se poate face repatriere cu costuri 0, iar familia primeste diferenta de bani dintre costurile totale ale repatrierii si suma oferita de asigurator.
Oamenii care stau la post pentru a ajuta persoanele care au un deces in familie merita toata pretuire din lume. FunerareNicolas este firma de pompe funebre in care puteti avea incredere, fiindca va deschide usa comunicarii la orice ora din zi si din noapte.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.