Folk-Maraton – reprogramat in toamna!

0

Cea de-a doua editie a festivalului-competitie Folk Maraton, ce ar fi trebuit sa aiba loc pe parcursul a doua zile (16, respectiv 17 aprilie), se va amana.

 

Iubitorii muzicii si poeziei folkistice nu vor fi insa dezamagiti, deoarece evenimentul Folk Maraton a fost reprogramat in zilele de 10 si 11 octombrie, in cadrul aceleiasi locatii – Sala Palatului, iar timpul castigat pentru organizarea sa va fi utilizat in sporirea complexitatii show-ului si pregatirea unor surprize pentru public.

 

Decizia a fost luata de organizatorii in contextul in care numarul mare de evenimente muzicale din aceasta perioada, dintre care unele apartinand genului folk , ar fi putut conduce la subevaluarea festivalului in sine, dar si a scopului sau – acela de a redescoperi si mentine viu fenomenul folk in cultura muzicala romaneasca.

 

Biletele achizitionate pana in prezent pentru Folk Maraton  raman valabile pentru spectacolul din toamna, insa cei ce nu doresc pastrarea lor isi pot recupera suma aferenta contravalorii biletelor, incepand cu data de 22 martie de la Magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center.
 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.