Firmele de curatenie profesioniste – calitate si durabilitate

0

Ai o afacere prospera si angajati pe masura?

 

Te-ai extins cu birourile intr-atat de mult incat femeia de serviciu nu mai face fata?

 

In oricare dintre situatiile de mai sus, e momentul sa iei in considerare colaborarea cu o firma de curatenie. 

 

De ce sa lucrezi cu o firma specializata in curatenie birouri?

 

Raspunsul comporta mai multe aspecte, primul fiind cel financiar. Desi la prima vedere pretul e mai mic la o persoana angajata part-time sau chiar full-time, trebuie sa tii cont ca, in cazul contractului cu o firma, iti deduci cheltuielile, pe cata vreme in cazul unei persoane fizice trebuie sa platesti o multime de impozite la stat, ceea ce, la final, cand tragi linia, iti va arata ca avantajele colaborarii cu o firma specializata sunt covarsitoare. 

 

 

Alt aspect extrem de important este cel al calitatii curateniei facute. O firma profesionista va avea calitate superioara in 99.99% dintre cazuri. Sa luam situatia in care te-ai gandit la o curatare mocheta. In febra treburilor zilnice se mai varsa o ceasca de cafea, se mai scapa pe jos o lingurita cu frisca, pantofii uzi lasa si ei urme etc. Chiar daca este o mocheta bine aleasa coloristic vorbind, in nuante anti-murdarie, pana la urma se recunoaste si ea invinsa. Daca ai angajat un om pentru curatenie, probabil ca el va spala mocheta cu biocarpet, dupa care va aspira cat va putea de bine cu aspiratorul de 1200W din dotare. Numai cine n-a vazut cat de curata ramane o mocheta in urma unui utilaj profesionist poate alege o solutie casnica pentru curatarea unei mochete, chiar si in birou. 

 

Pe langa aspectul estetic net superior, aparatele profesionale spala mocheta in profunzime, astfel incat particulele de praf nu mai raman in interiorul mochetei, asteptand doar un strop de apa sau grasime pentru a se transforma intr-o pata de toata frumusetea. Ca atare, acest tip de curatat profesional nu numai ca va oferi un aspect mult mai placut suprafetei curatate, dar va mari si intervalul de timp necesar intre doua operatiuni succesive de curatenie, ceea ce se va traduce intr-o economie la buget.

 

 

In concluzie, daca aveti birouri pe care le doriti pastrate intr-o curatenie care sa faca invidioasa competitorii, lasati solutiile diletante de-o parte si apelati la cele profesioniste, cu experienta in domeniu; ca in toate aspectele unei afaceri, expertiza conteaza.

 
Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.