FF Theatre face teatru 2 în 1: Love is madness

0

Duminică, 18 februarie, de la 20:00, la Centru pe Calea Victoriei:

FF Theatre face teatru 2 în 1: Love is madness

Două piese de teatru despre iubire se joacă una după cealaltă, în aceeași seară

Luna aceasta, dragostea o ia puțin razna. În februarie se sărbătorește iubirea, fie că suntem fani Valentine’s Day, fie că ne emoționăm de Dragobete. Duminică, 18 februarie, între cele două sărbători ale iubirii, FF Theatre servește publicului un cocktail special de dragoste și nebunie punând în scenă două piese de teatru pline de sentiment și haos, în evenimentul intitulat Love is madness: „Cum se duce totul dracu’” și „Ce vine după”.

Altfel, duminică de la ora 20:00, la Centru pe Calea Victoriei, iubirea e dusă la extrem și întoarsă pe toate părțile, cu lacrimi, zâmbete, urlete și multă emoție. „Prin evenimentul Love is madness – Teatru 2 în 1 ne-am propus pur și simplu să celebrăm iubirea altfel, mai ales că această lună îi este dedicată. Cele două spectacole surprind frumusețea nebună a unei povești de dragoste cu de toate. Și cu cât este mai natural și sincer prezentată, cu atât publicul rezonează mai puternic cu mesajul si interpretarea. Iar noi, ca de fiecare dată, vrem să ne conectăm cu spectatorii noștri și să le oferim ceva de ținut minte. Este o experiență nouă, un maraton de teatru care are… ceva în plus. Și da, poate două ore de teatru și vin chiar sunt ideale pentru o seară de duminică alături de partener. Mai ales când piesele propuse înseamnă deopotrivă lacrimi și râsete, crize și liniște, un mix incredibil și versatil”, spune Florin Frățilă, inițiatorul FF Theatre și protagonist al piesei, alături de Ioana Chelmuș.

Așa se face că cele două piese de teatru care se vor juca una după cealaltă duminică seara – „Cum se duce totul dracu’” și „Ce vine după” – vor aduce spectatorilor o poveste nebună, nebună de tot, din primul până în ultimul moment. Ce faci când te trezești cu un necunoscut în pat? E simplu: te îndrăgostești, ieși la câteva întâlniri, faci nunta, te muți împreună și apoi… De abia aici începe să se scrie de fapt povestea. Cum se duce totul dracu’ când „noi” nu e de ajuns, când „tu” sau „eu” pretinde dominație? Iar apoi? Ce vine după o despărțire cruntă? Se deschide tărâmul tuturor posibilităților, căci nimic nu pare interzis sau suficient de nebunesc când vine vorba de războiul dintre sexe. Căsătoria cu un animal, cu o plantă sau cu tine însuți pare cea mai bună soluție atunci când cel pe care îl credeai sufletul tău pereche te-a dezamăgit și vrei să te răzbuni.

Love is madness-Teatru 2 în 1 – un eveniment despre oameni, despre iubire, sex, pisici, orgolii și explozii.
Durată: Part 1 – 1 h / 30 min – pauză / Part 2 – 1 h
Rezervări: 0726 887 728
Ora: 20:30
Adresa: Centru (Calea Victoriei, Nr. 48-50)

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.