Festivalul Untold in pericol de a nu mai fi organizat in 2017

0

Organizatorii Festivalului au restante substantiale la plata daunelor pricinuite in cadrul editiei 2016, stadionului Cluj Arena, a declarat Alin Tise, Presedinte al Consiliului Judetean Cluj. Acelasi oficial afirma ca eventualele discutii despre posibila inchiriere a stadionului pentru editia 2017 vor putea incepe dupa achitarea datoriilor de catre organizatorii festivalului.

 

"Voi discuta despre o eventuala inchiriere a stadionului Cluj Arena in vederea organizarii festivalului Untold 2017 precum si despre cuantumul chiriei abia dupa finalizarea reparatiilor ramase restante, fapt pe care l-am comunicat in scris si organizatorilor evenimentului Untold", a declarat intr-un comunicat de presa, Alin Tise.

 

Intr-un comunicat trimisi presei de catre Consiliul Judetean Cluj, organizatorii festivalului Untold nu s-au achitat in totalitate de obligatiile contractuale. 

 

"Reamintim in acest context faptul ca o comisie constituita din dispozitia Presedintelui Consiliului Judetean Cluj a inventariat in luna august 2016 toate daunele aduse gazonului, pistei, tribunelor etc. si a incheiat un proces verbal de constatare a pagubelor, acestea trebuind sa fie suportate in totalitate de catre organizatorii festivalului Untold. Totodata, reamintim faptul ca, avind in vedere prevederile contractuale ale conventiei incheiate in acest sens intre Cluj Arena si organizatorii festivalului Untold, Consiliul Judetean Cluj, in calitate de proprietar al Stadionului Cluj Arena, a solicitat societatii organizatoare sa remedieze in regim de maxima urgenta problemele legate de starea gazonului precum si toate celelalte eventuale pagube aduse infrastructurii arenei sportive cu ocazia desfasurarii acestui festival, probleme care, pina la ora actuala, nu au fost remediate in totalitate", se mentioneaza in comunicatul CJ Cluj, informeaza Agerpres.

 

Castigand titlul de Best Major Festival in cadrul concursului european Festival Awards, Untold a devenit cel mai important festival din Europa de Est. 

Primele doua editii ale festivalului au fost organizate pe stadionul Cluj Arena, dar si in vecinatatea stadionului, respectiv in Parcul central din Cluj-Napoca.

 

In 2016, La Untold au participat peste 300.000 de spectatori din 60 de tari, incantati de peste 150 de artisti. Printre numele de marca prezente in 2016 la Untold s-au numarat: Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike si Avicii.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.