Festivalul filmului german

0

In perioada 11-14 martie 2010, Noul Cinematograf al Regizorului Roman (NCRR) din incinta Muzeului Taranului Roman din Bucuresti va fi gazda Festivalului Filmului German si va prezenta cinefililor cele mai recente productii cinematografice din Germania.

 
In cadrul festivalului vor fi prezentate filme pentru toate varstele: animatie, documentare, povesti de iubire.

Festivalul Filmului German este un proiect de promovare a creativitatii cinematografice europene si a dialogului intercultural si cuprinde animatie pentru 5-7 ani, filme pentru adolescenti 12+, filme de fictiune si documentare.

Evenimentul Festivalului Filmului German este organizat de NCRR, Ambasada Germaniei la Bucuresti si Institutul Cultural Roman.

Informatii complete, inclusiv programul de proiectii si detalii privind filmele, se gasesc pe www.ncrr.ro si pe www.icr.ro.

Filmele sunt prezentate in v.o. germana, cu subtitrari in romana. Biletele se pun in vanzare la cinema in ziua proiectiei.
 

 Printre filmele ce vor fi proiectate in cadrul festivalului se numara si "Toti ceilalti" / "Alle Anderen" (2009), in regia lui Maren Ade, "Ciresii infloriti" / "Kirschbluten – Hanami" (2008), un film de Doris Dorrie, "Recupereaza-si mintea" / "Free Rainer" (coproductie Germania – Austria), regizat de Weingartner, "Caini de vanatoare" / "Jagdhunde" (2007), realizat de Ann-Kristin Reyels.

Data/Ora: 11-14 martie
Pret bilet: 10 lei (copii 7 lei)

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.