“Feisbuc”, regia Alexandru Jitea – Teatrul Rosu

0

„Feisbuc” – 10 Decembrie, ora 20:00 @ The Hub – str. Baratiei, nr. 31

Daca n-ai Facebook, nu existi, daca nu vezi Feisbuc, iar nu existi! A aparut prima comedie din Romania despre celebra retea de socializare! Va prezentam o poveste bazata numai si numai pe fapte reale! O comedie plina de intamplari trasnite careia nu-i poti rezista daca nu-i dai un Like.

„Feisbuc” – regia Alexandru Jitea. Cu Ioana Calota, Laura Anghel, Oana Gabriela Draghici/ Mirela Jienescu si Ana Maria Balescu.

Spectacolul aduce in prim-plan viata agitata a unor tinere care trec prin cele mai penibile situatii si care, prin naivitatea lor, spera ca in sfarsit isi vor intalni adevarata iubire pe facebook.

De multe ori, aceasta retea de socializare ne determina sa pierdem ore intregi in fata calculatorului, pretinzand ca “socializam”; postam imagini cu tot ceea ce facem, ne expunem intreaga viata fara sa ne gandim la riscurile la care ne supunem singuri. Cati dintre noi nu au lista plina de prieteni necunoscuti? Cati dintre noi nu isi pierd noptile in fata ferestrei de chat, pretinzand ca socializeaza?Cati dintre noi nu au incercat sa-si gaseasca marea dragoste pe facebook?

Daca si tu te incadrezi in “generatia facebook”, inseamna ca faci parte 100% din spectacolul nostru. Vino sa vezi prin ce peripetii trec fetele noastre si, daca iti place, adauga-ne si in lista ta de prieteni!

 

Pret bilet 25 lei.

Accesul se realizeaza intre 18.30 si  19.45. Pentru informatii si rezervari: 0723196376.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.