Fă înconjurul lumii, la prețuri de Black Friday, cu FineStore!

0

Ai visat dintotdeauna să te delectezi cu produse tradiționale din toate colțurile lumii? FineStore.ro îți oferă o șansă de neratat de a degusta băuturi alcoolice de pe întregul mapamond, din Mexic până în Franța și din Italia până în Japonia. Mii de băuturi alcoolice au prețuri cu până la 50% de Black Friday până pe 30 noiembrie, așa că visul ți se poate îndeplini!

Indiferent dacă preferi un vin, rom, gin, vodka, tequila, coniac, brandy sau adori lichiorurile sau coniacul, pe FineStore.ro vei găsi mărcile tale preferate, alături de băuturi premium care merită încercate. Îi poți invita și pe cei dragi la visare, oferindu-le în dar unul dintre cele 100 de modele de coșuri cadou pe care le vei întâlni pe site.

Este bine să știi că FineStore îți asigură livrare gratuită pentru comenzile care depășesc 199 de lei și posibilitate de retur în 45 de zile. Orice comandă este livrată rapid în toată țara, iar, înainte să te hotărăști, poți beneficia de consultanță telefonică din partea specialiștilor celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România. Dacă vrei să stai la povești despre originea băuturilor la care râvnești sau chiar să le deguști, experții FineStore.ro te așteaptă în magazinul fizic, din Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti, unde prețurile sunt la fel de mici ca pe site.

Călătorii senzoriale, la prețuri mici

În oferta de Black Friday se numără branduri renumite, din toate colțurile lumii, de rom, precum AH Riise, Matusalem și Dictador, vodka – Crystal Head, Mont Blanc Vodka, Crystal Head și AU Vodka, whisky – Kamiki și Nucky Thompson, șampanie Gosset, gin G’Vine Floraison și June by G’Vine. Alte reduceri deloc de neglijat includ lichior Mozart, Shanky’s Whip și Tequila Rose, prosecco Foss Marai și vin spumant Canevel, tequila Clase Azul și Padre Azul, vin Bruno Vespa și Masi sau coniac Frapin.

Fie că preferi un cocktail pe bază de Campari, o vodka Absolut cu gheață sau un lichior Tatratea cu aromă de ceai negru, vei găsi cu siguranță pe FineStore nenumărate arome familiare sau exotice la un preț special până la sfârșitul luni noiembrie. Produsele achiziționate sunt 100% originale și pot fi revândute, FineStore.ro având atestat de distribuție şi comercializare angro de produse supuse accizelor. Atenție însă! Stocurile sunt limitate, așa că nu ezita prea mult până să pui în coșul de cumpărături produsele tale preferate!

 

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.