EXPERIMENTE PSIHOLOGICE PE CARE LE PUTEŢI TESTA ACASĂ

0

Autor: Dr. Michael A. Britt

Titlu: EXPERIMENTE PSIHOLOGICE

ISBN: 978-973-728-731-1
Număr pagini: 256
Format: 130 x 200

Tip:  Paperback

CELE MAI CUNOSCUTE TEORII ALE PSIHOLOGIEI – PE CARE LE PUTEŢI TESTA ACASĂ!

Uitaţi de laboratoare şi de sălile de conferinţe. Puteţi face experimente ştiinţifice în propria dumneavoastră sufragerie!
Experimente psihologice renumite – de la ego-ul lui Freud la cutia lui Skinner – au schimbat concepţiile ştiinţei despre comportamentul omenesc. Dar cum funcţionează, de fapt, aceste teste? Din cartea Experimente psihologice veţi învăţa să testaţi singuri aceste teorii şi experimente… fără să aveţi nevoie de vreo diplomă în Psihologie!
Îndrumaţi de Michael A. Britt, creatorul popularului podcast The Psych Files, puteţi realiza propriile experimente atunci când frunzăriţi site-urile favorite (pentru a testa „efectul curiozităţii”), treceţi în revistă reclamele (e surprinzător cât de mult sunteţi influenţaţi de culoarea roşie) sau vă verificaţi smartphone-urile (pentru a vedea dacă se abat sau nu de la experienţele din viaţa reală). Vă veţi da seama chiar şi de faptul că o anumită persoană vă minte!
Parcurgând această carte greu de lăsat din mână, nu veţi citi doar despre istoria psihologiei, ci chiar o veţi trăi!

Michael A. Britt este creatorul popularului podcast The Psych Files, cu milioane de descărcări. Site-ul de legătură, ThePsychFiles.com, este accesat de mii de licee, colegii şi universităţi din toată lumea. Michael Britt şi-a luat doctoratul în Psihologie la Universitatea de stat New York (SUNY), Centrul universitar Albany. A participat la cursurile ţinute de l’École des Psychologues Praticiens, din Paris, şi a fost pentru o perioadă de peste douăzeci şi cinci ani profesor de Psihologie la Marist College, Universitatea de arte liberale din New York. Britt a lucrat în domeniul tehnologiei educaţionale pentru Pearson, Inc., iar în prezent conduce o firmă de aplicaţii pentru telefoane mobile şi social media, B & E Productions LLC.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.