ESOP: Se lucreaza intens la cladirile Oslo si London din Sema Parc

0

Piata imobiliara din Bucuresti isi pastreaza dinamismul pe segmentul spatiilor industriale si al celor rezidentiale, in timp ce segmentul spatiilor de birouri este in plin proces de cautare a noii paradigme de functionare datorita pandemiei COVID-19.

In timp ce chiriasii oscileaza intre munca de acasa si munca de la birou sau o varianta hibrida intre cele 2 optiuni, dezvoltatorii care au inceput proiecte de birouri inainte de declansarea pandemiei continua lucrarile de constructie si se pregatesc sa livreze noi cladiri de birouri de inchiriat in Bucuresti. Sema Parc este unul dintre cele mai mari parcuri de afaceri din capitala. Acesta se intinde pe o suprafata de 42 de hectare si este intr-un continuu proces de extindere, iar cele doua mari proiecte noi ale sale pentru 2021, cladirea Oslo si cladirea London, se aproprie de finalizare ca urmare a eforturilor depuse de catre echipele de constructii in ultimele luni.

Cladirea Oslo din Sema Parc va intampina in scurt timp chiriasii

Proiectul Oslo a fost conceput pentru companiile dinamice care au nevoie de un spatiu de birouri modern aproape de metrou si de cel mai mare campus universitar din tara. Cladirea Oslo are 6 etaje si o suprafata totala inchiriabila de 10.200 mp (spatii de birouri).

Munca si eforturile depuse in realizarea acestei constructii de tip „state-of-art” incep sa se vada cu ochiul liber, fiind deja la stadiul de punere a fatadei. Chiriasii vor putea sa ocupe spatii de birouri in cladirea Oslo din Sema Parc in Q1 – Q2 2021.

Cladirea London din Sema Parc isi intensifica lucrarile pentru a fi gata pana la finalul anului 2021

Cladirea London din Sema Parc va oferi o suprafata totala inchiriabila de 20.000 mp spatii de birouri, impartiti pe 15 etaje, oferind o panorama unica spre raul Dambovita.

Constructorul pastreaza un ritm sustinut al lucrarilor la structura de rezistență a centrului de afaceri, iar în acest moment s-a ajuns deja la etajul 9 din 15. Datorită suprafetei sale de doua ori mai mari decat cea a cladirii Oslo, centrul de afaceri London din Sema Parc isi va putea intampina primii chiriasi in Q3-Q4 2021.

Atat cladirea Oslo cat si cladirea London din Sema Parc se incadreaza in standardul cladirilor de birouri de clasa A, ceea ce inseamna tehnologii de ultima generatie, design interior si exterior modern, tavan acustic si numeroase beneficii pentru chiriasi precum: restaurant, terasa exterioara, sala de conferinte, sky bar.

Pe langa finisajele si dotarile oferite de cele doua cladiri de birouri, agentia imobiliara ESOP puncteaza atuurile pentru chiriasi care aleg un birou din Sema Parc si anume: proximitatea a trei mari cartiere bucurestene – Militari, Drumul Taberi, Crangasi, gura de metrou Petrache Poenaru la doar cativa metri distanta, vecinatatea facultatilor din cadrul Politehnica Bucuresti si a celui mai mare campus universitar din tara, complex sportiv invecinat, cabinet stomatologic, sali de sport, etc.

ESOP – detalii despre noile cladiri de birouri din Sema Parc

ESOP, agentia imobiliara cu o experienta de 18 ani pe piata de birouri si pe cea a spatiilor industriale, promoveaza printr-o colaborare stransa cu Sema Parc cele doua proiecte Oslo si London si pentru toti chiriasii care aleg un spatiu de birouri in business park-ul Sema Parc, ESOP ofera 0% comision, space planning gratuit si chirii competitive astfel incat sa faciliteze decizia de relocare a chiriasilor.

Facilitatile pe care le ofera fiecare tip de birou in parte si oportunitatea inchirierii unui sediu in cladirile Oslo si London pot fi discutate cu consultantii ESOP la numerele de telefon: (+4) 0723.26.61.97 / (+4) 021.528.04.40 sau prin e-mail.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.