Două noi premiere la Teatrul Elisabeta

0

Luna decembrie nu vine doar cu daruri, ci și cu premiere – „D’ale carnavalului” (17 & 18 decembrie) și „Tanța și Costel” (22 decembrie) sunt noile producții ale Teatrului Elisabeta.

„D’ale carnavalului” îi aduce împreună pe Letiția Vlădescu, Vasile Calofir, Dan Cogălniceanu, Ștefan Pavel și Marcelo Cobzariu, alături de mulți tineri actori. Comedia lui Caragiale spune povestea unor triunghiuri amoroase date peste cap de un bilet pierdut, o sticluță cu „vitriol” și un bal mascat. În regia lui Șerban Puiu, spectacolul se bucură de o montare în cheie clasică, ceea ce îl diferențiază de alte spectacole puse pe același text. Avanpremiera și premiera vor avea loc în datele de 17, respectiv 18 decembrie, de la ora 19:00.

Pe 22 decembrie va avea loc cea de-a doua premieră a stagiunii – „Tanța și Costel”, după celebrele texte ale lui Ion Băieșu. Cuplul celebru pentru certuri și împăcări absurde, glume și situații ieșite din comun, va fi interpretat de actorii Lucian Ghimiși și Irina Noapteș, în regia lui Attila Vizauer. Comedia urmărește momente din relația Tanței cu Costel – în tren, la alimentară, la spital, la nuntă.

Biletele pentru noile producții sunt disponibile pe site-ul www.TeatrulElisabeta.ro și se pot achiziționa online. Vânzarea la casa de bilete se face cu o oră înainte de evenimentele programate.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.