Descult in parc

0

"Descult in parc", spectacol ce il prezinta pe Stefan Banica Jr. atat in calitate de regizor cat si in calitate de actor va avea urmatoarele reprezentatii din noul sezon pe 23 si 24 noiembrie, la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" din Bucuresti.
Din distributia spectacolului mai fac parte Oana Ioachim, Mitica Popescu, Ileana Cernat si Bogdan Tudor.
"Piesa Descult in parc este o comedie exceptionala, scrisa de Neil Simon, in care spectatorii vor avea ce vedea. Alaturi de colegii mei, Mitica Popescu, Oana Ioachim, Ileana Cernat si Bogdan Tudor, promitem un spectacol unde veti rade cu lacrimi. Este un proiect teatral particular, pe care il vom juca chiar la inceputul lunii iunie in Bucuresti  si pe care lumea sper sa-l primeasca cu bratele deschise. In dubla mea calitate, de actor si regizor, as fi foarte fericit daca oamenii ar pleca de la acest spectacol destinsi, bine dispusi si cu pofta de viata", declara Stefan Banica Jr..
"Descult in parc" spune povestea a doi tineri proaspat casatoriti, care locuiesc intr-o mansarda. Cu timpul, in viata lor apar probleme din cauza parintilor si a prietenilor "binevoitori" care se amesteca in viata lor.
Textul a fost ecranizat in 1967. In pelicula omonima, Robert Redford si Jane Fonda detin rolurile principale.
Stefan Banica Jr. a mai jucat rolul principal in piesa "Descult in parc" in 1996, in regia lui Dinu Manolache. "Cu piesa Descult in parc si cu jumatate din distributia actuala, am deschis repertoriul Teatrului "George Ciprian" din Buzau, infiintat de Paul Ioachim in 1996. Tocmai de aceea, cunoscand bine piesa si actorii din distributie,  am avut curajul sa incerc sa regizez spectacolul actual intr-o forma noua, cu un alt decor, alte idei, care ma reprezinta. Dedic acest spectacol memoriei lui Dinu Manolache si Paul Ioachim, cel care a propus acest spectacol pentru prima oara in Romania", a mai spus artistul. 
Pretul biletelor la spectacol este de 60 si 80 de lei, in functie de categorie.
 

Data/Ora: 23, 24 noiembrie, orele 19.30
Sala:Teatrul National de Opereta Ion Dacian
Cu:

Oana Ioachim, Stefan Banica, Mitica Popescu, Ileana Cernat, Bogdan Tudor.

Locatie: Teatrul National de Opereta ”Ion Dacian”

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.