De ce sa deveniti client fidel Quickmobile

0

Quickmobile.ro nu este doar un simplu magazin, ci un adevarat club pentru cunoscatori si pasionatii de gadget-uri. Acest magazin ofera produce de cea mai buna calitate la preturi avantajoase, iar clientii fideli pot beneficia si de produse in premiera de la producatori renumiti.

Este intotdeuna oportun sa alegem o asigurare casco online, deoarece neprevazutul se poate intampla oricand!

Astazi, smartphone-urile fac mai mult decat doar sa faca apeluri telefonice. Le folosim pentru a verifica e-mailurile, a juca jocuri, a asculta muzica, a face fotografii, a naviga pe web, a obtine indicatii de orientare si multe altele. Aceste dispozitive au devenit o parte integranta a vietii noastre de zi cu zi. Ca atare, exista multe motive pentru a obtine o asigurare pentru telefonul mobil si a proteja aceste investitii importante.

In timp ce o garantie va acoperi probleme precum defecte de software si defectiuni mecanice, nu va acoperi alte probleme, cum ar fi deteriorarea, pierderea sau furtul utilizatorului. Din pacate, furtul de telefoane mobile este o problema in crestere si totul se rezuma la modul in care ne folosim de obicei telefoanele. Multi oameni sunt vinovati de mersul pe strada cu telefoanele in mana, acordand atentie doar informatiilor de pe ecran.

In functie de tipul de smartphone pe care il aveti, asigurarea pentru telefonul mobil va va costa o cifra relativ mica cu pretul initial al dispozitivului. De asemenea, va trebui sa platiti o polita care va depinde si de tipul de telefon pe care il aveti. Cu aceasta acoperire, puteti inlocui smartphone-ul daca i se intampla ceva, indiferent daca este vina dvs. sau nu.

Daca se intampla ceva cu telefonul, a apela la aceasta metoda este indicat. Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti online sau sa apelati la compania de asigurari si sa le oferiti detalii despre telefonul si incidentul care va determina sa faceti o cerere. Odata ce compania de asigurari detine aceste informatii, dureaza doar cateva minute pentru a va procesa cererea. Dupa ce reclamatia este aprobata, puteti obtine, de obicei, un telefon de schimb care vi se expediaza in doar cateva zile sau chiar puteti ridica un telefon nou la magazinele desemnate.

Daca aveti copii mici cu telefoane mobile, este aproape o garantie ca unul dintre ei va deteriora sau pierde telefonul la un moment dat. Quickmobile ofera planuri de acoperire lunare la preturi accesibile pentru a repara sau inlocui dispozitivele electronice ale telefoanelor mobile si alte obiecte de valoare, fara nicio deducere. Exista doua modalitati de baza pentru a obtine acoperirea fie prin intermediul operatorului de telefonie wireless, ca o taxa suplimentara la factura lunara, fie printr-un serviciu de abonament lunar al unei terte parti. Unul dintre avantajele majore ale asigurarii dispozitivului este reducerea cheltuielilor din buzunar atunci cand apar accidente.

Protectia telefonului mobil de pe Quickmobile va rambursa detinatorilor de carduri daunele cauzate de furtul sau despartirea involuntara si accidentala de telefoanele mobile eligibile care sunt inregistrate la un anumite furnizor de telefonie mobila, extrasul de facturare lunar pentru ciclul anterior incidentului.

Odata cu asigurarea Casco serviciul de garantie extinsa este la fel de util, deoarece actioneaza ca o dubla asigurare pe un termen de panala 3 ani.

Asigurarea Casco si garantia extinsa sunt doar doua dintre beneficiile serviciilor oferite de Quickmobile, iar deschiderea coletului la livrare este inca o facilitatea foarte apreciata de catre clienti. Aceasta optiunea este utila, deoarece cateoata se intampla ca coletul sa fie bruscat in timpul transportului, desi Quickmobile ofera impachtare de calitate de fiecare data. Serviciul este util in cazul in care clientii au dubii in legatura cu bunastarea produsului comandat. Quickmobile este alegerea profesionistilor!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.