Daisy Hope

1

Fundatia Daisy Hope este o organizatie non-profit, infiintata in anul 2001, ca raspuns la o campanie agresiva de exterminare a cainilor fara stapan. Avem o experienta de 5 ani in domeniu, iar activitatea noastra se bazeaza exclusiv pe voluntariat.

Centrul de adoptii Daisy Hope adaposteste 250 de catei vaccinati, sterilizati, care sunt propusi spre adoptie. Cainii care nu isi pot gasi un stapan iubitor raman in cadrul centrului.

Adoptati un catel din centrul de adoptii Daisy Hope (castrat, vaccinat, cu carnet de sanatate). In locul lui va veni un catel de pe strada, care are nevoie de ajutor. Orice catel adoptat de la noi, inseamna inca un catel salvat de pe strada!


Sponsorizati un catel, chiar daca nu il puteti lua acasa. Deveniti stapanul lui de weekend, vizitati-l cand aveti timp, se va bucura precum un copil sa va revada de fiecare data. Veti primi lunar chitante, poze si informatii despre catel.


Deveniti voluntar Daisy Hope. Avem nevoie de ajutor asa ca sunteti bineveniti oricand. Va veti simti bine ajutand animalele, veti ajunge acasa multumiti, plini de energie, iar dragostea si recunostinta lor va vor insoti mereu. Puteti ajuta la adapost sau la organizarea unor activitati: evenimente, campanii de sterilizare, constructie custi, PR, grafica, fotografie, etc. Pentru inscrieri sau detalii trimiteti-ne un e-mail rsimion@yahoo.com.


Puteti dona orice materiale: medicamente, paturi, accesorii, custi, paleti, lucruri care nu va mai sunt folositoare.


Achizitionati un material promotional Daisy Hope. Orice suma, cat de mica, ne va ajuta sa salvam cat mai multi catei.


Deveniti membru Daisy Hope, platind lunar o cotizatie de 200.000 lei / (20 lei). Membrii Daisy Hope au urmatoarele beneficii: abonament lunar newsletter Daisy Hope, participare la evenimentele organizate, asistenta medical veterinara, vaccinari la preturi reduse.


Faceti o donatie pentru centrul de adoptii, prin cec, transfer bancar sau carte de credit.


Explicati cunostintelor ca ne pot ajuta alocand 2% din impozitul pe venit catre Daisy Hope si rugati-i pe toti cunoscutii sa expuna si ei, mai departe, altor persoane, acesta posibilitate.


Promovati adoptiile in cercul dumneavoastra de cunostinte si prieteni si incercati sa plasati cat mai multi catei de pe strada sau din adapost, in familii iubitoare.


Fotografiati cateii care au nevoie de un stapan si publicati anunturi cu poze pe cat mai multe site-uri care permit publicarea de anunturi gratuite. Anunturile cu poza au sanse mai mari sa se rezolve cu succes.

foto1.jpg foto19.jpg


foto2.jpg foto22.jpg


foto24.jpg foto9.jpg

Fundatia Daisy Hope: Str. Visarion nr. 12, Bucuresti, Sector 1.


Cont IBAN: RO48 ARBL 2000 0010 1640 RO01-LEI
RO05 ARBL 2000 0010 1640 EU01-EUR
RO62 ARBL 2000 0010 1640 US01-USD
RO88 ARBL 2000 0010 1640 GB01-GBP
COD SWIFT: ARBL RO BU
Banca Anglo Romana, Bucuresti


Program cu publicul (vizitatori, voluntari):


Luni-vineri: 9.00-12.00 si 14.00- 17.00. Sambata, duminica- 9.00-14.00


Relatii despre adoptii, vizita adapost, catei aflati in centru:

Mirela Tutunaru -director administrativ, Tel 0788.850.289

Cristi Tutunaru- administrator, Tel. 0788.447.862

Share.

1 Comment

  1. Sunt niste catelusi incantatori.Mi-ar face placere sa va ajut cu ceva.Mai mult mi-as dori sa devin voluntara..Dar am nevoie de mai multe detalii despre ceea ce inseamna Daisy Hope..si mai ales despre dumneavoastra ..cei care o conduceti.Va multumesc si sper sa ma alatur dumneavoastra cat mai curand..pt ca si eu iubesc animalutzele foarte mult si in special cateii.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.