.
3

Da Vinci L ‘Inventore

4

O oaza in centrul orasului, asta e ceea ce am simtit in L’inventore, situat in zona Universitate. Restaurantul are o terasa interioara minunata, cu un tavan foarte inalt si transparent ce iti da senzatia de mult spatiu.

O oaza in centrul orasului, asta e ceea ce am simtit in L’inventore, situat in zona Universitate. Restaurantul are o terasa interioara minunata, cu un tavan foarte inalt si transparent ce iti da senzatia de mult spatiu. Te poti uita in sus pana ametesti (daca pun in calcul si masinaria Da Vinciana care se invartea deasupra capului meu, iar ma apuca ameteala).
La intrare e cafeneaua, unde poti sa bei cafeaua de dimineata, sa citesti un ziar si sa-ti faci planul de bataie pentru ziua ce de abia incepe. Treci de cafenea si ajungi pe terasa interioara de care va vorbeam mai devreme. Mai au si un restaurant dar odata ce ai pasit pe terasa nu mai vrei sa pleci! Te asigur!
Cat despre personal: eu una nu suport ospatarii pe genul comunisti, aia cu un car de ani de experienta si cu un limbaj de lemn: “Nu avem decat ce se vede”, cam asta a fost impresia pe care mi-au lasat-o ospatarii de acolo.
Meniul cuprinde atat mancaruri cu specific italian cat si traditionale, eu m-am oprit la niste paste care au fost destul de bune. Mancarea nu ma atrage atat de tare cat ma atrage decorul, ambianta…recomandata pentru o cafea si o sueta cu prietenele.

Share.

4 Comments

  1. Am mers de doua ori la L’Inventore. Atmosfera placuta, servire amabila (am vrut niste paste care nu erau pe meniu si ospatarul a fost f amabil). A doua oara cand am venit, a tinut minte si mi-a adus aceleasi paste care-mi placeau, gatite f bine. Sigur o sa mai revin.

  2. Daca mergeti acolo, mare atentie! Se fura! Am ramas fara telefon acolo. Cei de acolo nu supravegheaza deloc cine intra si se aseaza la masa si nici nu cred ca se considera responsabili pentru siguranta clientilor. Decit sa stai cu ochii pe haina, mai bine mergi in alta parte.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.