Cum sa te distrezi de revelion in Bucuresti

0

Revelionul este ocazia perfecta pentru a-ti lasa grijile departe si pentru a stringe momente pline de distractie, alaturi de prieteni. Termenul de Revelion vine de la francezul reveli, care inseamna Masa de Craciun. Da, nu are nicio legatura termenul cu sarbatoarea propriuzisa, insa timpul a facut ca Reveli sa reprezinte orice masa luata noaptea tirziu.

Daca in trecut, de Revelion erau legate o multime de traditii, care mai de care mai interesante, astazi, rominii petrec aceasta sarbatoare intr-un mod simplu si eficient: Se string alaturi de prieteni, deschid o sticla de sampanie, danseaza, maninca bine si se bucura de atmosfera. Activitatile sunt, in mare parte, aceleasi. Conteaza extrem de mult, insa, locul in care petreci. in Bucuresti, optiunile sunt nelimitate.

Revelionul pe strada

De regula, primariile si chiar anumite entitati private, organizeaza revelioane in aer liber. Ideea este cit se poate de interesanta, avantajele fiind focurile de artificii, mul?timea de oameni ce se stringe cu acelasi scop si artistii care intretin atmosfera. Revelionul pe strada poate sa insemne si o portie serioasa de frig, total neplacut.

Revelion in cluburi

Cluburile de noapte reprezinta o alta solutie interesanta pentru petrecerea de Revelion. Muzica, dans si voie buna. Din pacate, de regula, in cluburi nu te vei putea delecta cu preparate delicioase si iti va fi destul de greu sa vorbesti cu cei din jurul tau.

Revelion intr-un restaurant

Este optiunea adoptata de cei care isi doresc cit mai multe avantaje de la noaptea de Revelion. RIN Grand Hotel, spre exemplu, organizeaza un Revelion extraordinar, sarbatorind trecerea in anul nou cu un meniu delicios, pregatit de bucatari cu experienta, cu artisti alesi pe sprinceana si cu o atmosfera perfecta, a anilor ’80. Nu va trebui sa investesti foarte multi bani intr-o astfel de petrecere, in conditiile in care costa doar 499 lei, inglobind toate lucrurile care te pot face o persoana fericita.

Daca iti doresti, asadar, un revelion special, RIN Grand Hotel te asteapta la petrecere.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.