Cum să îţi antrenezi număratul cărţilor la blackjack

0

Este o realitate faptul că în orice ofertă de cazino este imposibil să nu întâlneşti în mai multe variante jocul de blackjack. La concurenţă mare cu regina jocurilor de masă, ruleta, blackjack este pe o curbă ascendentă de popularitate.

Modul simplu în care jocul se practică, pariurile la fel de simple dar şi câştigurile pe care le poţi face într-o secundă la acest joc contribuie la această creştere spectaculoasă de popularitate. Trebuie doar să cunoşti valoarea cărţilor şi să ştii când să pariezi împotriva dealerului.

Pentru că de fapt aici este secretul jocului de blackjack, să ştii dacă ai şanse să baţi dealerul şi implicit să câştigi în faţa lui. Şi ai în plus şi o armă secretă, număratul cărţilor, armă despre care vom detalia în rândurile următoare.

Foloseşte un program de antrenament

Poţi apela la câte ponturi fotbal azi vrei, dar în cele din urmă tot norocul va dicta reuşita unui bilet de pariuri sportive. În ultimele secunde soarta unei eveniment se poate schimba aşa că ceea ce părea sigur s-a dovedit în final necâştigător.

Dar dacă joci la o masă de blackjack nu te poţi bizui pe un pont, trebuie să fi ancorat puternic în joc. Pentru a face acest lucru este nevoie să îi cunoşti tainele şi să ştii în ce moment al jocului este cel mai bine să acţionezi.

Şi ca să faci acest lucru un sistem de numărat al cărţilor te va ajuta cum nu se poate mai bine. Aşa cum desigur cunoşti deja, în blackjack numărul magic este 21, punctajul care bate orice altă carte din joc şi care aduce un pariu câştigător.

În mod evident, pentru a ajunge în această fază trebuie să cunoşti valoarea cărţilor şi să ştii cum să jonglezi cu ea. În jocul de blackjack totul este simplu, cărţile cu feţe au 10 puncte, cea de as valorează 1 sau 11 în timp ce restul cărţilor sunt creditate cu valoarea inscripţionată pe ele.

Odată ce ştii acest lucru va trebui să formezi un punctaj întotdeauna mai mare decât al dealerului pentru a avea succesul asigurat. Şi îţi propunem cel mai uşor program de antrenament pentru învăţarea număratului de cărţi în blackjack.

Cărţilor mari le vei da valoarea de -1, celor de la 7 la 9 le vei acorda 0 în tip ce cărţile de la 2 la 6 vor avea valoarea +1. În funcţie de cărţile ieşite de pe masa de joc vei face calculele şi în mod evident că vei ajunge la unul dintre 3 cazuri, pozitiv, negativ sau 0.

Pe tine te interesează ca rezultatul adunării valorii cărţilor ieşite pe masă să fi întotdeauna pozitivă. În acest caz ai cele mai bune şanse de reuşită aşa că poţi îndrăzni chiar să pariezi mai mult decât o faci de obicei.

Antrenează-te cu un prieten

Atunci când te antrenezi în număratul cărţilor la blackjack este nevoie să ai lângă tine pe cineva în care să ai încredere. Un prieten cu care să împarţi această experienţă este de departe cea mai bună soluţie pe care o poţi adopta aşa că nu ezita să o faci.

Frumuseţea unui asemenea antrenament este că poţi să fi pe rând atât dealer cât şi jucător şi să te situezi de ambele părţi ale baricadei. În acest fel vei învăţa din greşeli şi de ce nu, vei avea în prietenul tău cel mai bun sfătuitor dar totodată şi critic.

Număratul cărţilor poate părea la prima vedere o activitate extrem de uşoară dar ai nevoie totuşi de un minim de calităţi pe care să te poţi baza. Este nevoie de puţină matematică dar mai ales de o memorie bună.

Cu ajutorul memoriei poţi rememora cărţile de pe masă şi le poţi ulterior introduce în sistemul de numărare. Şi în mod evident că îţi trebuie un minim de cunoştinţe de aritmetică ca să poţi să faci operaţiile matematice pe care sistemul le impune.

Şi tot în această fază prietenul de lângă tine se poate dovedi cea mai eficientă soluţie. Te poate corecta când este cazul şi dacă şi el este interesat în număratul cărţilor puteţi chiar pune la cale o competiţie amicală.

Vedeţi cine stăpâneşte mai bine această tehnică şi care sunt punctele tari şi slabe ale fiecăruia dintre voi. În fond antrenatul cu un prieten nu te costă nimic, aşa că ai cele mai bune auspicii de a deveni bun la număratul cărţilor şi poţi încerca ulterior să îţi pui în practică experienţa într-un joc real.

Numără cărţile când joci pe mize mici

Odată ce ai deprins număratul cărţilor în blackjack şi eşti sigur pe tine, poţi trece la un joc real unde să îţi dai cu adevărat testul final. Trebuie doar să alegi o masă de blackjack cu cât mai puţini jucători şi care nu impune mize mari.

Şi nu te grăbi să pui imediat un pariu, încetineşte chiar jocul dacă poţi. Nimeni nu te va obliga să joci rapid nici în mediul online şi nici în cel fizic, aşa că ai un avantaj de care să profiţi şi pe care nu este bine să îl ratezi.

În timpul mare de gândire pe care îl ai poţi număra detaşat cărţile şi în acest mod poţi calcula corect şansele pe care le ai. Încă de la început trebuie să laşi emoţiile la o parte pentru că în mod evident de această dată vei juca în mod real blackjack.

Nu mai este loc de greşeli că în antrenamente, pentru că jocul te va sancţiona de fiecare dată şi îţi va lua cu nonşalanţă banii. Ori tocmai de aceea trebuie să abordezi un joc de blackjack pe mize mici, pentru ca pierderile să fie cât mai mici.

Nu îţi imagina că odată ce stăpâneşti tehnica număratului de cărţi vei fi şi de fiecare dată câştigător. O singură fracţiune de secundă este necesară pentru a face o minimă greşeală şi prin urmare pariul considerat sigur s-a dovedit pierzător.

Dar dacă eşti la o masă de blackjack şi joci pe mize mici, atunci şi pierderile pe care în mod inevitabil o să le înregistrezi vor fi unele mici. Ideea este să practici cât mai mult număratul cărţilor şi dacă această practică înseamnă şi pierderi, important este că acestea să fie cât mai mici cu putinţă.

Concluzie

Dacă vrei să devii expert în număratul cărţilor la blackjack foloseşte un program fiabil de antrenament, implică un prieten şi alege mesele cu mize mici. Poate că nu o să ai succes din prima dar cu siguranţă că vei deveni în scurt timp un jucător redutabil de blackjack.

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.