Cum poți deveni IT-ist dacă NU ai timp de cursuri de programare online?

0

Dorința cu putința nu sunt întotdeauma complementare, așa că, deși poate visezi la o carieră de IT-ist, timpul nu-ți permite, probabil, să concretizezi visul și să-l transformi în realitate. Însă cine caută găsește soluții, iar acum este momentul pe care l-ai așteptat atât de mult!

Mentoratul în programare fondat de Petru Trîmbițaș te ajută să îți personalizezi durata și ritmul în care să-ți însușești informațiile de bază pentru o carieră în domeniul IT și îți oferă tot ce nu ai regăsit în clasicele cursuri programare online: ghidare și mediul perfect pentru a învăța când, cât, cum și de unde dorești!

Cu toate că modul de învățare poate părea similar cu cel propus de clasicele cursuri de programare, mentoratul WellCode este un sistem de învățare unic în România. Acesta funcționează ca o carte interactivă și urmărește atât dezvoltarea abilităților profesionale, cât și a celor personale ale cursanților.

Care este diferența între clasicele cursuri de programare online și mentorat?

Abordarea bilaterală este unică și esențială pentru succesul programului. Petru Trîmbițaș a fondat mentoratul în urma experienței acumulate în cadrul companiilor Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii. Acesta a preluat filosofia americană și a înțeles modul în care problemele personale se reflectă în evoluția profesională, despre cum mindsetul îți poate influența evoluția în carieră.

În consecință, încă de la prima logare pe platformă, vei fi întâmpinat de mentorii care te vor ghida în procesul de învățare și care te vor ajuta să deprinzi abilitatea de a scrie cod curat și corect. De asemenea, coach-ii te vor prelua și te vor ajuta să îți schimbi stilul de viață, să îți stabilești o igienă a somnului sănătoasă și un regim alimentar echilibrat. Coach-ii te vor ajuta, totodată, să gestionezi gândurile și emoțiile negative și să îți ”cureți” mintea de ”viruși” printr-un ”reset” total.

cursuri programare online

Una dintre caracteristicile de negăsit în cadrul clasicelor cursuri de programare online este modul de structurare și organizare a platformei. Cu toate că procesul de învățare se realizează tot online, nu vei fi condiționat de un anumit program. Astfel, mentoratul îți oferă libertatea de a învăța în ritmul propriu, independent de evoluția celorlalți cursanți de pe platformă. Astfel, vei putea decide momentul în care te poți loga și lucra, cât și durata sesiunilor de lucru pe platformă.

Cu toate că vei lucra independent, nu vei fi niciodată singur. Mentorii îți sunt alături la fiecare pas și îți vor răspunde tuturor întrebărilor, astfel încât să beneficiezi de suportul necesar în găsirea celei mai bune soluții pentru problemele de pe platformă. Totodată, vei putea participa la call-urile zilnice și săptămânale, în timpul cărora poți interacționa cu alți cursanți și poți face schimb de păreri și experiență cu aceștia.

O altă caracteristică esențială a mentoratului, ce lipsește în cazul clasicelor cursuri de programare online, o reprezintă concretizarea cunoștințelor acumulate pe perioada mentoratului într-un proiect. Astfel, după ce vei reuși să parcurgi platforma integral, mentorii te pot ajuta și ghida pentru a-ți dezvolta propria aplicație sau portofoliu de proiecte pe care să le prezinți viitorilor potențiali angajatori.

Intră pe WellCode.ro și consultă oferta completă. Programează o ședință de consultanță cu mentorii și descoperă de ce alegerea mentoratului chiar reprezintă un atu în fața clasicelor cursuri programare online. Convinge-te și fă primul tău pas către cariera de programator. Acum, nu mai ești condiționat de timp!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.