Cum alegi o narghilea pentru uz personal

0

Sunt oameni care decid sa spuna stop fumatului de tigari obisnuite si sa se apuce de fumat narghilea, la un interval mult mai mare de timp, dat fiind faptul ca narghileaua nu este la fel de nociva ca si tigarile traditionale. Sunt si oameni care decid sa se apuce de fumat insa, stiind efectele nocive ale substantelor pe care le contin tigarile, sa doreasca sa foloseasca narghileaua in scop personal. Magazinul online Narghilea Egipteana ofera posibilitatea fumatorilor incepatori, dar si celor pasionati sa investeasca intr-un produs de buna calitate pe care sa il foloseasca o perioada indelungata de timp.

Criterii importante pentru alegerea narghilelei

Marimea narghilelei este poate primul si cel mai important criteriu de care cumparatorii trebuie sa tina cont. Inaltimea acesteia este un factor deciziv in ceea ce priveste fumul produs, gustul si grosimea acestuia. Narghileaua scurta va produce un fum mai dens si mai intens – cu cat acest dispozitiv este mai lung, cu atat fumul este mai slab ca si consistenta si aspect, insa are un gust mult mai fin si mai aromat. In plus, o narghilea scurta este si mai usor de transportat si mai stabila la sol.

Unii cumparatori isi aleg narghileaua in functie de pret. Oferta contine numai produse la preturi corecte din acest punct de vedere, care isi justifica pretul prin calitatea materialelor din care este conceputa si prin marca. Fiecare narghilea vine cu posibilitati de accesorizare si de infrumusetare, dar si de imbunatatire a fumului produs. Unele dispozitive sunt mai elegante decat altele, insa indiferent de alegerea facuta, intretinerea narghilelei este foarte importanta pentru ca aceasta sa isi pastreze calitatile si aspectul in timp.

Narghilea pentru o persoana transformata in narghilea pentru mai multi utilizatori

Din fericire, modelele de narghilea de o persoana sunt transformabile cu ajutorul unui adaptor, in narghilele de doua persoane. Astfel, utilizatorii vor putea sa foloseasca narghileaua impreuna cu prietenii sau cu alti membrii ai familiei. Sunt si accesorii de narghilea care imbunatatesc nu numai aspectul, ci si functionalitatea narghilelei. Se inlocuieste creuzetul din fabrica cu un alt creuzet in care umplutura preparata va fi mult mai buna, cu ajutorul caruia curatarea interiorului dispozitivului se va face mult mai rar si mult mai usor.

In plus, aromele si gusurile vor fi mult mai intense gratie acestor creuzete inlocuite. Sunt oricand binevenite si capacele de mentinere a caldurii, sau aparatorile de vant, care sunt utile nu numai in aer liber, ci si in interior. Aceste aparatoare evita situatiile neplacute in care orice adiere de vant poate deranja carbunii incandescenti de la locul lor si poate provoca accidente semnificative.

Nu in ultimul rand, tendintele actuale evidentiaza directia fumatului narghilelei fara nicotina si fara tutun, gratie aparitiei pietrelor minerale aromate pentru narghilea, pastelor si gelurilor care pot fi savurate pe indelete de utilizatori.

Narghileaua este un dispozitiv care nu trebuie sa lipseasca din baruri si din casele persoanelor care urmaresc sa fumeze doar pentru a se relaxa, fara a-si pune viata in pericol!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.