.
3

19 Comments

 1. Marinela on

  As vrea sa stiu daca a existat o ipoteca in 1993 si a fost achiata dar nu a fost ceruta adeverinta ptr. a radia ipoteca cum se poate obtine adeverinta acum in 2007. Va rog mult un raspuns .

 2. marcel valentin on

  Doresc sa stiu cine a fost lichidatorul bancii Credit Bank, care a fost falimentata prin 1995-1996. Am de sters o ipoetca din cartea funciara si nu stiu cum sa fac.

  Multumesc

 3. Alexandru on

  Doresc sa aflu cine este sau a fost lichidatorul bancii Credit Bank am o ipoteca neradiata. multumesc

 4. Rotaru Rica on

  Doresc sa aflu cine este lichidatorul bancii Credit Bank si adresa la care se afla. Apreciez orice informatie pe care o detineti asupra acestui subiect. Multumesc!

 5. grigoriu tiberiu on

  as vrea sa stiu cum se numeste lichidatorul bancii ,adresa ,ventual numar de telefon si cum pot obtine de la lichidator o adresasau dovada ,necesara la radierea unei ipoteci pentru un imobil care a fost ipotecat la Credit Bank.credit achitat in totalitate .va multumesc

 6. pirvu ana on

  m-ar interesa si pe mine ceva din arhiva credit bank, o ipoteca, daca m-ati putea ajuta cu o adresa ceva. va multumesc anticipat!

 7. Cojocaru Ion on

  Va rog a ma informa asupra numelui lichidatorului bancii,adresa ,eventual numar de telefon si cum pot obtine de la lichidator o dovada,necesara la radierea unei ipoteci pentru un imobil care a fost ipotecat la Credit Bank.credit achitat in totalitate.Va multumesc.

 8. As dori sa aflu lichidatorul bancii credit bank sau banca relogiilor sa scot un apartament de sub ipoteca

  • Paraschiv Gheorghe on

   Mă interesează și pe mine. Poate de atunci ați rezolvat problema și mă puteți ajuta. Vă mulțumesc!

 9. As dori sa aflu cine este lichidatorul bancii credit bank pentru a scoate un apartament de sub ipoteca

 10. As dori sa aflu si eu numele lichidatorului Credit Bank pentru a scoate o casa de sub ipoteca

 11. Anonymous on

  As dori si eu sa aflu lichidatorul bancii Credit Bank pentru a scoate o casa de sub ipoteca. Daca ma puteti ajuca cu un nr de telefon sau o adresa

 12. Manolea Ninel on

  Va rog a ma informa asupra numelui lichidatorului bancii,adresa ,eventual numar de telefon si cum pot obtine de la lichidator o dovada,necesara la radierea unei ipoteci pentru un imobil care a fost ipotecat la Credit Bank.credit achitat in totalitate.Va multumesc.

 13. Va rog a ma informa asupra numelui lichidatorului bancii,adresa ,eventual numar de telefon si cum pot obtine de la lichidator o dovada,necesara la radierea unei ipoteci pentru un imobil care a fost ipotecat la Credit Bank.credit achitat in totalitate.Va multumesc.

 14. as dori dc aveti informati despre arhiva Credit Bank.Cine este lichdatorul. Am o ipoteca si as dori un act care sa dovedeasa ca sa incheiat creditul. va multumesc

  • Buna seara!Vă rog a mă informa asupra numelui lichidatorului băncii, nr telefon sau adresa și cum pot obtine de la lichidator o dovadă,necesara la radierea unei ipoteci pentru un imobil care a fost ipotecat la Credit Bank!Va multumesc!

 15. Bogatu Mariana on

  Buna ziua. Va rog daca puteti sa ma ajutati cu numele lichidatorului bancii Credit Bank,adresa ,sau numar de telefon si cum pot obtine de la lichidator o adresa de radiere pentru o ipoteca,din anul 1995, achitata integral .Va multumesc.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.