Comedie si Cadouri dulci Sambata 6 iunie la ultimul spectacol TOC TOC

0

Sambata 6 iunie de la ora 19 se joaca ultima reprezentatie TOC TOC (www.TocToc.ro) – comedia care a innebunit de ras tot mapamondul.

 

6 personaje pitoresti + 6 manii campulsive + 1 cabinet medical  = 1 Comedie nebuna + Rasete garantate 100%.

 

Cu Anca Turcasiu, Andrei Duban, Mihai Gruia Sandu, Victor Bucur, Andreea Samson, Doina Antohi si Daniel Burcea. Toti spectatorii prezenti la acest spectacol vor primi cadou prajituri si napolitane de la Alka.  

 

Irezistibila comedie TOC TOC a ajuns la final de stagiune. Cea mai de succes comedie frantuzeasca a ultimilor ani se joaca sambata 6 iunie, de la ora 19:00, la Grand Cinema&More din Baneasa Shopping City. Pana acum, talentatii actori care dau viata personajelor cu manii compulsive din comedia TOC TOC au facut sa rada cu pofta  peste 4.000 de persoane in Bucuresti. www.TocToc.ro  

 

Spectatorii sunt antrenati intr-o serie de intamplari hazlii in care poantele de limbaj si gagurile vizuale se succed in ritm alert. Ei vor descoperi ce legatura poate exista intre o maniaca a curateniei, un taximetrist obsedat de calcule, un tanar care se deplaseaza sarind de pe o piesa de mobilier pe alta, o fanatica a controlului, o tanara care repeta fiecare fraza de doua ori si un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste. Iar la intrarea in sala de spectacol, toti spectatorii vor primi cadouri dulci de la Alka: prajituri si napolitane.

 

Apoi , in sala, ii asteapta inca o surpriza pregatita de organizatori. Dinamic, plin de haz si populat de protagonisti bizari, fiecare avand o doza de nebunie, spectacolul de comedie TOC TOC te face sa treci rapid de la ras la induiosare.

 

Din distributia reprezentatiei din 6 iunie fac parte: Anca Turcasiu, Andrei Duban, Mihai Gruia Sandu, Victor Bucur, Andreea Samson, Doina Antohi si Daniel Burcea.   Milioane de spectatori din intreaga lume s-au regasit in personajele din spectacolul TOC TOC sau le-au recunoscut in cercul de prieteni. Cu siguranta fiecare spectator isi va recunoaste o parte dintre cunoscuti in personajele din comedie sau se va regasi si el in cel putin un personaj chiar daca nu va avea apoi curajul sa recunoasca acest lucru in mod public.  

 

Puteti urmari secvente comice din specatcol de 40 de secunde in urmatorul video: https://www.youtube.com/watch?v=XLyqXa60d4w  

Descrisa de Diverso Magazine din Venezuela drept “o comedie la care  publicul nu se mai opreste din ras”,  TOC TOC este comedia frantuzeasca cu cele mai multe vizionari la nivel mondial din ultimii ani.

Regia piesei este semnata de Ricard Reguant, regizorul catalan care a montat primul musical de tip Broadway din Romania, Muzicalul Chicago, iar traducerea a fost realizata de Irina Margareta Nistor.

 

Mai multe informatii se regasesc pe pagina web oficiala www.TocToc.ro, pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/TocTocRomania si pe canalul oficial de Youtube www.Youtube.com/TocTocRomania  

 

Biletele se pot achizitiona direct de la casa de bilete VIP din incinta Grand Cinema&More din Baneasa Shopping City sau online pe www.TocToc.ro/bilete  

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.