.
3

Comandă apă plată la domiciliu – soluția pentru un stil de viață sănătos “pe grabă”

0

În ziua de astăzi, reprezentanții populației tinere și de vârsta a doua, cu alte cuvinte cei încă aflați în câmpul muncii, sunt prinși între două realități care, aparent, nu se potrivesc deloc una cu cealaltă. Pe de-o parte, ei au un stil de viață care poate fi descris drept “mereu pe grabă”, stresant, vrând să rezolve cât mai multe lucruri într-un timp scurt și să îndeplinească, eventual și cu mare succes, diferite roluri (partener, părinte, angajat etc.). Pe de altă parte, majoritatea dintre ei își doresc să ducă un trai sănătos, care presupune efort, timp și atenție cu privire la ceea ce consumă, câtă mișcare fac etc.

Din fericire, există o soluție pentru a împleti, într-un mod reușit, cele două considerente explicate mai sus: este vorba despre ideea de a comanda apa plata la domiciliu, iar, citind articolul în continuare, vei afla argumentele referitoare la decizia respectivă, dar și ce brand să alegi pentru a beneficia de calitate la cel mai înalt nivel. Fără alte introduceri, iată avantajele găsite de către noi:

Comandă apă plată la domiciliu – pentru un stil de viață sănătos

În primul rând, persoanele active din punct de vedere profesional tind să nu consume foarte multă apă, fie pentru că pur și simplu “uită”, din cauza numeroaselor sarcini, fie pentru că preferă alte băuturi (spre exemplu bere sau sucuri), care nu plusează, însă, decât la capitole precum gust, bucurie de moment etc.

În schimb, dacă aleg să comande apă plată la domiciliu de la o companie precum H2On, vor beneficia de o apă 100% sănătoasă, microbiologic pură și netratată prin clorinare, întrucât legea interzice acest procedeu pentru apă de izvor. Vorbim despre un brand 100% românesc, al cărui produs-vedetă, apa la bidonul de 19litri, a fost premiat inclusiv la nivel internațional (Superior Taste Award, acordat de către prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles – Belgia, în 2019, 2020, 2021 și 2022 – ultima oară, cu mențiunea trei stele/punctaj maxim).

Nu în ultimul rând, este inutil să mai precizăm că, în țară noastră, calitatea apei de la robinet este cel puțin îndoielnică, motiv pentru care varianta îmbuteliată este întotdeauna de dorit.

Comandă apă plată la domiciliu – pentru un stil de viață “pe grabă”

Dacă vei alege să dai o comandă de apă plată la domiciliu, nu vei mai pierde timp prețios cu drumul dus-întors la supermarket, nici cu greutatea, atât la propriu, cât și la figurat, a cumpărăturilor. În schimb, vei putea adăuga bidoanele în coșul virtual sau vei putea suna la H2On de oriunde (de la birou, de pe drum, din confortul propriului cămin etc.).

Compania românească prevede o comandă de apă plată la domiciliu minimă de doar 2 bidoane, nu practică taxe de transport și nici alte costuri suplimentare, cu alte cuvinte plătești exact ceea ce consumi, însă asigurându-te că bidoanele îți vor fi aduse la ușa casei sau biroului, în cel mai scurt timp posibil. Mai mult decât atât, brand-ul “acoperă” întreaga țară, iar opțiunile nu sunt limitate la marca proprie, întrucât aceștia comercializează și celebra apă alcalină AQUAVIA. Hidratare plăcută!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.