Cluburi de noapte in Amsterdam

0

Orasul Amsterdam este renumit pentru permisivitatea cu care sunt privite activitatile in cluburile de noapte si pentru distractiile interzise in alte tari.

In majoritatea cazurilor, atunci cand oamenii au fost intrebati despre sex in Amsterdam, au vorbit despre Amsterdam Red Light District.

 

Aceasta este, in mod evident, cea mai renumita scena publica a prostitutiei in orasul Amsterdam, si, probabil, in lume, dar nu este singura. Prostitutia este complet legala in Tarile de Jos, asa cum este in multe alte tari europene, precum si scena RLD este doar una dintre cele patru moduri prin care oamenii pot dobandi placere sexuala contra cost.

 

Scena Amsterdam Red Light District include, de asemenea, spectacole sexuale live, in care puteti vedea cupluri facand sex in fata unui public.

In Amsterdam exista mai multe servicii de escorta, prin intermediul carora puteti primi o femeie, sau un barbat, in camera de hotel.

De asemenea, exista aproximativ 10 locatii numite "private houses", care sunt similare sex cluburilor, cu doar cateva aspecte diferite. Sunt situate in zone rezidentiale, nu au public bar si sunt in general mai ieftine si mai relaxate.

 

Un ghid complet al cluburilor de noapte din Amsterdam puteti gasi pe amsterdamlogue.com.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.