Club Lucky Love

1

Nightclubul Lucky Love este deschis tuturor iubitorilor de arta erotica care apreciaza senzualitatea delicioasa, rafinamentul si eleganta. Doar cei care vin la noi se pot convinge de aceasta. Ajuns in lumea magica Lucky Love veti dori sa reveniti si sa savurati o experienta deosebita.

Clubul Lucky Love este locul ideal pentru o seara exotica petrecuta in compania magica a dansatoarelor noastre. Poti veni la noi singur, cu prietenii, cu colegii sau cu partenera/ul. Ne distingem prin senzualitate, rafinament, eleganta, buna dispozitie si discretie.

Savureaza show-ul erotic delicios cu o bautura de la bar, urmat de un striptease, lapdance, VIP show sau masaj erotic prelungit.

Organizam petreceri de burlaci, de firma si aniversari cu toate accesoriile. Puteti opta pentru DJ, bauturi incluse, hostess, masaj, striptease, lapdance si intim ladies show. Clubul se poate inchiria partial sau total.

Share.

1 Comment

  1. Am fost si in Lucky Love, este cel mai select club din Bucuresti iar preturile sunt super OK, neasteptat la cat de stilat se prezinta. Este si intim iar dansatoarele sunt superbe!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.