Centre pentru evenimente in Bucuresti

0

Indiferent ca este vorba despre o nunta, o petrecere privata, o conferinta sau un dineu, fiecare dintre noi cautam, la un moment dat, centre pentru evenimente, in Bucuresti.

Pentru ca cererea de locatii pentru evenimente in Bucuresti este, din an in an, tot mai mare, ca o consecinta si oferta locatiilor s-a imbunatatit remarcabil, atat in ceea ce priveste diversitatea lor, numarul centrelor pentru evenimente, cat si al specificului culinar fiecarei locatii in sine.
 

Astfel, daca evenimentul este o nunta sau alta petrecere cu caracter privat, este de preferat ca locatia evenimentului respectiv sa fie un restaurant cu o capacitate de cel putin 50 de locuri, cu parcare proprie, amplasat intr-o zona usor accesibila.

In cazul unei conferinte, situatia este diferita, deoarece conferinta implica un numar mare de persoane si necesita, de cele mai multe ori, si suport logistic: televizoare, video proiectoare, echipament audio, acces internet.
Pentru asemenea evenimente au fost construite, in ultimii ani, locatii speciale, cum ar fi: Belvedere Events Center, Celebration Events Hall, Crystal Palace Conferinte sau Gerard Events.
 

Locatiile ideale pentru orice tip de eveniment raman hotelurile, ele avand in componenta atat restaurante si sali de receptie, cat si sali de conferinte.
Printre marile  hotelurile bucurestene cunoscute  pentru versatilitatea spatiilor pe care le poseda, pretabile ca centre pentru evenimente, se numara: hotel Athenee Palace Hilton , hotel JW Marriott, hotel Pullman, hotel Crowne Plaza, Rin Hotel Otopeni sau Radisson Sas Hotel Bucuresti.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.