Ce este neotantra?

0

Neotantra sau sexul tantric este o forma de masaj erotic, o interpretare moderna a tantrei traditionale indiene si budiste. Nici de aceasta data scopul nu e acela de a obtine orgasmul ci de a explora propriul corp pentru a da drumul energiilor sexuale. Totul se intampla doar prin masaj. Tot ce trebuie sa faca cel care primeste masajul e sa stea relaxat, sa isi controleze respiratia si sa o diectioneze atat pe gura cat si pe cale nazala. Cel care ofera masajul trebuie sa faca in asa fel incat sa realizeze cu celalat o conexiune la nivel energetic.

Multa lume considera acest concept ca fiind doar un nou curent religios care priveste sexul ca cea mai mare sursa de energie din Univers. Practicantii sunt de parere ca sexul si practicile sexuale sunt acte sacre, capatibile sa ii ridice la un nivel spiritual superior. Unul dintre cei mai cunoscuti practicanti este Osho. Acesta a “imbunatatit” vechea tantra cu tehnici de respiratie, bio-energie si yoga.
Unul dintre principalele beneficii ale acestui masaj erotic e ca ajuta la prelungirea actului sexual obisnuit prin acumularea unor deprinderi care ne ajuta sa intelegem cum putem tine in frau senzatiile de natura erotica. Chiar daca aveti o viata sexuala buna si un libidou echilibrat, neotantra va ajuta sa vi le imbunatatiti. Intodeauna e loc pentru mai bine.
Acest tip de masaj va ajuta chiar sa depasiti unele traume de natura sexuala care au radacini in trecutul indepartat si de care nu ati reusit sa scapati inca. Creste intimitatea in cuplu si inlatura inhibitiile. Vindeca, de asemenea, si anumite probleme medicale cum ar fi erectia precoce. Regleaza menstruatia femeilor, poate creste fertilitatea ambilor practicanti si mentine un nivel sanatos al estrogenului. Scade nivelul de cortizon, cel care e responsabil de inducerea stresului. Beneficiile sunt cu siguranta mult mai multe insa le-am enumerat doar pe cele mai importante.
Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.