Ce afaceri sunt mai potrivite pentru o femeie

0

Cand vine vorba de afaceri, la unele se pricep mai bine femeile decat bărbății, și asta pentru că informația le este mai la îndemână, sau este vorba despre o nișă care le privește direct.

Întreținerea corporală este probabil nișa cu cel mai mare succes.

Femeile își doresc să arate bine, însă de la o vârstă deja nu mai este așa ușor. Pe de altă parte mai sunt și doamne care nu au timp efectiv pentru a face sport și apelează la astfel de servicii care le câștigă ceva timp și pentru care acestea sunt dispuse să plătească destul de mult. Aici intră și femeile care au născut recent și nu le mai este la fel de ușor să revină la greutatea și forma inițială. Slăbirea după sarcină fiind un subiect destul de dezbătut. Un astfel de salon aduce un venit foarte bun, însă investiția inițială este destul de mare.

Grădinițe, creșe, centre de activități pentru copii.

Și această nișă este foarte bună, mai ales datorită faptului că piața încă nu este saturată. Se stă la rând pe liste pentru a intra la o grădiniță sau o creșă bună, iar activitățile extra școlare, mai ales pet imp de vacanță sunt la mare căutare. Mulți părinți nu prea au variante pe timpul verii, iar astfel de centre le-ar da o opțiune în plus pentru care mulți sunt dispuși să plătească bani frumoși mai ales ales dacă este vorba de un centru cu activități deosebite.

Saloane de înfrumusețare.

Deja e știut faptul că femeile iubesc să meargă la salon și nu doar pentru a se aranja, ci și pentru experiența în sine. Câteva minute sau chiar ore în care au timp doar pentru ele, în care se pot destăinuii prietenelor de la salon, sau în care pur și simplu au parte de liniște departe de treburile ce le așteaptă acasă. Tot mai des se caută saloane cu servicii complete în detrimentul celor specializate datorită economiei de timp. Femeile prefer să își facă programare la cosmetică pentru un tratament al cicatricilor post acneice, o coafură specială, manichiură și poate și un masaj de remodelare, toate în același loc. Astfel câștigă timp și reușsesc să se și relaxeze mai bine.

Magazine online dedicate copiilor și femeilor.

Tot mai multe femei preferă să facă cumpărături online, iar când vine vorba de copii, nici nu fac rabat de la preț. Ele știu cel mai bine ce caută și cât sunt dispuse să plătească pentru un produs sau altul, astfel doamnele ar fi cele mai în măsură să pună cap la cap o afacere de acest gen. Produse premium pentru copii de toate vârstele constituie o nisă care încă merită exploatată chiar și la noi în țară.

sursa foto https://pixabay.com/photos/arrangement-attractive-beautiful-2264812/

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.