Câteva motive pentru care ne place OPPO Reno7 Lite 5G

0

Pe piața românească a pătruns Reno7 Lite 5G, una dintre noutățile în materie de smartphone propuse de OPPO. Și, din punctul nostrum de vedere, chiar ne-a cucerit, din mai multe puncte de vedere. În rândurile următoare vom încerca să îți prezentăm, pe scurt, motivele pentru care acest dispozitiv chiar merită achiziționat.

Reno7 Lite 5G are un design plăcut

Dacă îți plac telefoanele mobile subțiri, atunci acest model va fi cu siguranță pe placul tău, deoarece are doar 7.5 mm grosime. Este ușor de utilizat grație marginilor sale drepte, și nici nu cântărește prea mult, doar 173 de grame. Dacă erai obișnuit să ții telefonul în buzunar, aproape că nici nu vei simți că îl ai la tine, atât de ușor este.
Capacul din spate este cel care te va cuceri. Poți opta pentru Cosmic Black, ceea ce îți va aduce cerul înstelat mai aproape de tine, ori poate Rainbow Spectrum se va dovedi preferatul tău, cu o mulțime de culori care îți vor acapara privirile și se vor schimba în funcție de felul în care bate lumina. , o adevărată „avalanșă” de culori, în toate nuanțele curcubeului.

Sistem de camere cu procesare AI

Reno7 Lite 5G oferă utilizatorilor trei camere pe partea din spate. Cea principal are 64 megapixeli, cea macro are 2 megapixeli iar cea de adâncime, este tot tot de 2 megapixeli. Camera frontală are o rezoluție de 16 megapixeli. Deoarece folosește procesare AI, acest sistem de camere îți va duce fotografiile pe care le faci la un cu totul alt nivel, chiar profesionist am putea spune.
Reno7 Lite 5G folosește jack de căști, ceea ce înseamnă că poți utiliza practic orice pereche ai prin casă.

Autonomie ridicată pentru Reno7 Lite 5G

Fiind vorba despre un telefon subțire, te gândești că nu vei avea o autonomie prea ridicată a bateriei. Ei bine, surpriză: cu o singură încărcare vei putea avea până la două zile de utilizare în mod obișnuit. De asemenea, pentru a se încărca full, de la 0 la 100%, nu va trebui să lași prea mult telefonul la încărcat, ci doar aproximativ o oră.

Funcții de securitate avansate

Pentru cei care vor să își protejeze telefonul, mai exact datele și informațiile din el, noul model vine cu funcții avansate de securitate, nu va colecta date și nici nu va fi expus atacurilor hacker-ilor. De asemenea, senzorul amprentă integrat în ecran va funcționa de fiecare dată ireproșabil.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.