Cafepedia Romana prezinta preparate de exceptie din Peru

0

Cafepedia Romana prezinta preparate de exceptie din bucataria care a intrat in Guiness Book!

Miercuri, 20 noiembrie, Cafepedia Romana te invita intr-o calatorie in cea mai variata bucatarie din Lume, Bucataria Peruana. Peru a intrat in Guiness Book pentru varietatea si diversitatea felurilor de mancare tipice acestei tari – 491!

 

De asemenea in Peru exista 2000 de supe diferite si peste 250 de deserturi traditionale! Bucataria peruviana beneficiaza de mostenirea incasa, de cea amazoniana precum si de influente spaniole, africane si franceze, cantoneza, japoneza si italiana, reunind in bucataria unei tari cu o istorie atat de fascinanta influente din 4 continente. Capitala gastronomica a Americii de Sud, Peru aduna peste 4000 de varietati de cartofi si 2000 de specii de peste, un superlativ global in domeniul culinar.

 

Bufetul va fi unul de tip bufet suedez cu minim 8 feluri de mancare (aperitive, feluri principale, si desert) si un welcome drink la un pret unic: 60 lei.

Nimeni nu pleaca fara sa deguste toate preparatele! La alcatuirea meniului ne-am sfatuit cu chef Miguel Angel Gonzalez (Avis Euro Business), originar din Peru, pe care veti avea ocazia sa il cunoasteti miercuri la eveniment.

Lista de bucate va fi afisata pe
 www.facebook.com/BucateUnicate

Nu va lipsi tombola cu premii de la Bazarul cu Mirodenii, BeHugo, Imes distribution precum si ofertele speciale de calatorie de la GoTravel.

 

 

 

Locurile sunt limitate, rezervarile se fac telefonic la 0721 102 101 pana marti la pranz.  

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.