Cafenea cu rang aristocratic

0

Am si eu un noroc pe lumea asta! Am foarte multi prieteni barmani, manageri de baruri/cafenele…si saptamana trecuta unul dintre ei s-a angajat ca manager la o cafenea proaspat deschisa in zona Romana, mai exact str. Mendeleev.
Prospatura se cheama Rooms, si denumirea e meritata din plin. E cea mai mare cafenea pe care am avut ocazia sa o vizitez in Bucuresti. Are 2 etaje si vreo 10 camere: de zi, de seara, de club, de lounge, 2 bar-uri(unul sus unul jos). Toata aceasta activitate, care se desfasoara intr-o casa veche, unde elementele decorative au ramas la fel , te duce cu gandul la o veche casa aristocratica. Mai lipsea o blana de urs in fata unui semineu. Mobila este in ton cu atmosfera aristocratica: scaune aurite sau fotolii din piele imense, o scara interioara din lemn. Se pare ca investitia a costat cam 400.000 de euro, dar arata intr-un mare fel. Preturile foarte acceptabile, servirea foarte buna.
Am mers acolo sambata pe la pranz, cand batea putin soarele prin imensele ferestre, si aveai o senzatie placuta, ca de fapt esti la tine in sufragerie, iti bei cafeaua alaturi de prietenele tale, si fiecare povesteste ce a mai facut in saptamana ce tocmai a trecut. 
Inca miroasea a vopsea si toate cele (era deschisa de 2 zile) dar promite foarte mult!… dupa o ora de stat acolo deja esti drogat ca un aurolac, nu mai simti nimic! 🙂
Inca nu servesc mancare dar o vor face curand, iar in weekend, etajul se transforma in club.
Locatie: CreamSideratii

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.