Bucura-te de reducerile de Black Friday pana la sfarsitul lunii

0

Vesti bune pentru cei care cred ca au ratat ofertele de Black Friday! La FineStore.ro, cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice, te poti bucura de reduceri pana la sfarsitul lunii noiembrie!

De Black Friday, cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice are reduceri la aproape 3.000 de produse, oferindu-le astfel posibilitatea clientilor sa-si achizitioneze bauturile preferate la preturi cu discount-uri semnificative

Cu o oferta de produse variata, fie ca vorbim despre sampanie, whisky, coniac, vodka, gin, tequila, lichior, brandy sau bauturi traditionale, FineStore.ro este aliatul pasionatilor de bauturi de calitate. Caci toate produsele comercializate de catre FineStore.ro sunt 100% originale. Ele sunt achizitionate de la importatorii oficiali din Romania, fie sunt achizitionate de la marile case de distributie din Olanda, Germania, Franta, Austria sau Italia. Peste 500.000 de sticle cu bauturi alese se afla in stoc!

Oferta pentru toate gusturile

In oferta de Black Friday a celui mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice se regasesc brand-uri precum Dictador, Masi, June, Mozart, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul sau Frapin.

Pasionatii de whisky se pot bucura, la randul lor, de oferte de Black Friday pentru sortimente Glann Ar Mor sau Reki, de exemplu.

Amatorii de rom vor fi incantati de reducerile pentru bauturi cu arome generoase, predominant dulci, cum este Dos Maderas Seleccion Superior Reserve.

Nici pasionatii de vodka nu au fost uitati. Printre reducerile oferite in aceasta perioada se numara si cele pentru sortimentele AU Vodka si Abyssal Vodka.

De ofertele de Black Friday se pot bucura insa si femeile. O sticla de vermut de calitate ar putea fi alegerea perfecta pentru doamne. Un exemplu ar putea fi sortimentele La Quintinye, vermuturi frantuzesti cu arome intense, complexe si opulente chiar.

Pentru femeile care prefera cocteilurile, pe FineStore.ro, exista nenumarate reduceri si la sortimentele de gin, cum ar fi sortimentele Cross Keys Gin.

In situatia in care reducerile de Black Fiday sunt un motiv serios de a reimprospata barul propriu inainte de sarbatori, este bine de stiut ca FineStore.ro asigura livrarea gratuita pentru comenzi care depasesc 199 de lei. Cei care doresc sa faca o vizita in magazinul fizic, fie pentru degustare, fie pentru a-si ridica singuri produsele, sunt asteptati de catre specialistii FineStore si la sediul din Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucuresti sau la depozitul FineStore din Soseaua de Centura Nr.30A, loc. Tunari, jud. Ilfov.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.