.
3

8 Comments

 1. Silvia Stoean on

  Buna ziua
  sunt interesata de 2 buchete unul pentru cununia civila si unul pentru cununia religioasa. As vrea sa stiu la ce pret sunt si ce variante sunt eu voi fi imbacata la cununie in bleu iar rochia de mireasa este alb cu putin albastru.

  Va multumesc

 2. Sergiu Bontean on

  Sunt Asistentul Doamnei Vicepresedinte al Companiei Romexterra Leasing si am nevoie de o oferta de pret pentru flori si pomi de interior. Cat mai urgent.

  Cu stima,

  SERGIU BONTEAN
  Assistant Manager
  Romexterra Leasing IFN SA
  sergiu.bontean@romexterra-leasing.ro
  021.337.15.31

 3. sunt interesata de 3 buchete de flori, unul pt cununia civila unul de mireasa si unul pt nasa toate din trandafiri,si as dori sa stiu la ce pret sunt si cat timp dureaza comanda. va multumesc anticipat. dana

 4. Zburlis Alina on

  Buna ziua, doresc sa stiu cat consta un buchet de 5 trandafiri portocalii,daca puteti sa-mi trimite-ti poze cu cateva modele de buchete si daca primesc discount la 12 buchete de trandafiri .
  Multumesc,Alina Zburlis

 5. as dori sa stiu daca aveti cumva floarea ‘gentiana’ ??? parca asa se cheama nu stiu exact….multumesc

 6. MAI BINE DUCE-TI PERSONAL BUCHETELE,SERVICIILE LASA DE DORIT,NU MAI POATE FII NICI O SURPRIZA ATUNCI CAND ROGI SA SE LIVREZE LA O ORA SI SE AJUNGE LA CU TOTUL ALTA ORA SI NU MAI ARE CUI SA LE IMANEZE!FLORIILE DEALTFEL SUNT FOARTE FRUMOASE.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.